Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu někdo, kdo bude mít ovulku tohoto datumu a snaží se o miminko? At v tom nejsem sama??? ![]()
Příspěvek upraven 12.02.14 v 09:19
@Lenule15 Aha tak to by mě nenapadlo si sledovat ovulku když bych se nesnažila o mimčo ![]()
@Krkael No já mám cyklus nepravidelný ale začla jsem pít kontr. čaj tak snad zabere
a srovná cyklus a tím pádem bude ovulka jak má být ![]()
To je nějaká nová móda hromadná soulož přes internet? Web kamera je povinná, nebo stačí slovní popis? Hele já to chápu, taky jsem čerstvě sražená k zemi a o zoufalství něco vím, ale jsem šťastná, že mi aspoň ta poslední kapka důstojnosti zbyla.
@lluucckkaa25 já ji sledovat nemusím, mám ji pravidelnou, bolest v podbříšku mi to dokazuje, takže půlka cyklu to jistí
ale tobě přeju hodně štěstí ![]()
@Lenule15 píše:
Já asi 17., ale o miminko se nesnažíme
No pocky… to my taky ne… ![]()
@wobludka píše:
To je nějaká nová móda hromadná soulož přes internet? Web kamera je povinná, nebo stačí slovní popis? Hele já to chápu, taky jsem čerstvě sražená k zemi a o zoufalství něco vím, ale jsem šťastná, že mi aspoň ta poslední kapka důstojnosti zbyla.
asi je to fakt in, mít to celé online
taky mi to přijde úchylný.. to je fakt jak napsat, kdo bude dnes večer souložit ![]()
@martina.se Tady nejde ani tak o soulož ale o to pak kdy testovat ![]()
@lluucckkaa25 píše:
@martina.se Tady nejde ani tak o soulož ale o to pak kdy testovat
no kdy.. přeci po termínu ms. Každý máme ovulaci jinak
a snad je na testech celkem srozumitelně napsáno, že se má testovat nejdřív v den předpokládané ms
jako fakt nwm… další hledání duchů? jo, přeju vám, aby vám to klaplo, ale proč takové tyátry okolo, to tedy nechápu ![]()
@martina.se já rozhodně souložit nebudu! Za A je manžel v tahu a za B už máme zaděláno, takže stejně marná lásky snaha ![]()
@vendulaaa píše:
@martina.se já rozhodně souložit nebudu! Za A je manžel v tahu a za B už máme zaděláno, takže stejně marná lásky snaha