Kontryhelový čaj a utrogstan

2608
9.2.14 21:46

Kontryhelový čaj a utrogstan

Ahojky holky chci se zeptat zda jste některá uspěšně otěhotněla po utrogestanu a zda jste k tomu pila kontryhel na upravu ms??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4838
9.2.14 21:49

Ano prosim ja :) je fakt, ze ale kontrhelovy caj jsem pak vymenila za caj na otehotneni dle Ludmily Mojizosove a do mesice jsem byla tehotna. Mela jsem hormonalni nerovnovahu, tak mi dr. naordinovala na druhu pulku cyklu utrogestan.. a zadarilo se hned prvni mesic… :) :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 21:50

@nadus
Ten čaj dle Ludmily se jmenuje tak, jak píšeš? Díky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.2.14 21:51

@nadus fakt? já v srpnu vysadila HA a od té doby nic, udělal mi ted v lednu horm. profil a tam mi zjistil že mám nižší progesteron že asi problém se žlutým tělískem tak mi nordinoval utrogestan od 17DC dneska jsem teprve 4DC a piju poprvý ten čajík tak jsem zvědavá asi od 8dcsi budu raději dělat ovu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.2.14 21:54

Jo presne / ja si ho kupovala tady www.otehotnet.cz za mne muzu doporucit, nevim jak jine holky :) ted jsem 26tyden tuki tuk… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.2.14 21:56
@lluucckkaa25 píše:
@nadus fakt? já v srpnu vysadila HA a od té doby nic, udělal mi ted v lednu horm. profil a tam mi zjistil že mám nižší progesteron že asi problém se žlutým tělískem tak mi nordinoval utrogestan od 17DC dneska jsem teprve 4DC a piju poprvý ten čajík tak jsem zvědavá asi od 8dcsi budu raději dělat ovu testy.

mno ja mela to same, lehce snizeny progesteron. Dr. mi rekla, ze mam brat utrogestan 2× na noc / ja zacala desne v 16tem dnu cyklu spinit, jsem z toho byla nestastna / okamzite som si utrogestan nasadila / a ono to nakonec bylo uhnizdovani… :potlesk: :potlesk: takze drzim palecky, at to mas podobne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.2.14 21:57

A to bylo první užívání utroše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.2.14 22:00

Já ho mám brát 1-0-1 jeden prášek ale píšou že jsou po něm unavený a je fakt že jsem ho před lety brala ale už nevím jaký den či tak ale zvykla jsem si na něj ale začátky jsem unavená byla a pak jsem byla těhotná ale po IVF a brala jsem to na udržení a to jsem byla kantáre to bych usla i ve stoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.2.14 22:00

Jo uplne prvni… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
9.2.14 22:01
@lluucckkaa25 píše:
Já ho mám brát 1-0-1 jeden prášek ale píšou že jsou po něm unavený a je fakt že jsem ho před lety brala ale už nevím jaký den či tak ale zvykla jsem si na něj ale začátky jsem unavená byla a pak jsem byla těhotná ale po IVF a brala jsem to na udržení a to jsem byla kantáre to bych usla i ve stoje

mno ja ho nikdy nepolykala. Vsude se pise, ze ma nejlepsi ucinky, kdyz ho zavadis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
9.2.14 22:04

@nadus Ta to jsi měla kliku a jak dlouho jste se snažili? u mě by byl problém zavádět ráno když hned letím do školky do práce a vytekl by to ze mě všechno a nevím když mi doktor řekl užívat ráno a večer zda by nebylo špatně zavádět 2 pilulky večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
9.2.14 22:13

U me se zadarilo po prvnim cyklu brani Utr. Caj jsem zacala pit par mesicu pred tim.
Preju, at se brzy zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
10.2.14 08:23

@Claire7 Děkuju a hlídala sis ovu testama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
10.2.14 08:30
@lluucckkaa25 píše:
@nadus Ta to jsi měla kliku a jak dlouho jste se snažili? u mě by byl problém zavádět ráno když hned letím do školky do práce a vytekl by to ze mě všechno a nevím když mi doktor řekl užívat ráno a večer zda by nebylo špatně zavádět 2 pilulky večer

ad 1. prej staci kdyz se ti jakakoliv globule udrzi tam dole 15 minut takze to bys mohla zvladnout.
ad 2. na druhou stranu, vsichni kdo tento zpusob ordinuji rikaji, ze je to nejucinnejsi zpusob brat dve naraz vecer.. Kazdopadne zkus si napsat Dr. Kouckemu do poradny www.porodnice.cz nebo se domluv s gyndarem

My jsme se snazili predtim vic nez rok, kazdopadne pak byla vic nez rok pauza protoze jsem byla na dvou operacich / konizace a pak mi kvuli rakovine delozniho cipku brali i uzliny, u mne fakt jiny pripad… ale vidis, pak kdyz jsme dostali zelenou, tak se zadarilo temer okamzite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
10.2.14 08:53

@nadus A nemůže to být třeba i tou perací že tě nějak pročistili a pak se zadařilo To sis teda užila :-(
Koukám na tu stránku a jsem asi pitomá ale nějak nemůžu přijít na to jak mu můžu napsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí