Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lluucckkaa25 píše:
@nadus A nemůže to být třeba i tou perací že tě nějak pročistili a pak se zadařilo To sis teda užila
Koukám na tu stránku a jsem asi pitomá ale nějak nemůžu přijít na to jak mu můžu napsat
musis se zaregistrovat pak to pujde ![]()
mno netusim, ale ten pan docent, spickovy onkolog rikal, ze to s tim nema nic spolecneho… ja si myslim, ze vsechno se vsim souvisi.. ja take napriklad prestala po operacich jist uzeniny a nezdrave veci, kafe prilezitostne a vinecko minimalne…coz predtim bylo velmi caste..
No já na uzeniny moc nejsem já miluju sladké ale ted od půlky ledna držím dietu abych schodila:-) a vínku taky neholduji
@lluucckkaa25 píše:
No já na uzeniny moc nejsem já miluju sladké ale ted od půlky ledna držím dietu abych schodila:-) a vínku taky neholduji
ale to mas jedno, jsou zenske ktere se nijak neomezuji / otehotni na parbe atd… to je fakt individualni.. takze hlavne naslouchej svoji intuicii a telu… co se ma stat stane se… tak jako tak. A je dulezitea psychika, zni to jako klise, ale je… my otehotneli kdyz jsem to vuuuuuuubec necekala… uplne jsem zirala…
@lluucckkaa25 Ovu testama jsem si to hlidala, mela jsem dlouhe cykly, takze jsem nevedela, jak to u me presne je…
@nadus Jo říká se psychika je svinstvo ale mě nejde na to nemyslet jsem blbá a to jsem si říkala že to druhé už nebudu prožívat tak jak to první, je fakt že když to dostanu tak jsem zklamaná ale né tak jak při prvním mimču když jsem chtěla ted to beru že to tak má být
ale prostě nejde to uplně vypustit kort když si myslím že jsou plodné dny ![]()