Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, je tady mnoho diskuzí ale vsude uz maji skupinky a tak by jsem chtela zalozit neco pro nas nezarazene, Je mi 22 let rok se snazime s pritelem o mimco, mam syndrom polycystických ovarii, beru nosifol a clostík 2 denne-5-9dc,3 mesice a zatím nic,20teho jedeme na vysetreni sperma…Kdo by chtěl pripojte se budu jedině ráda ![]()
Ahoj, moc ráda bych se přidala. Je mi 31 let, máme doma 2,5 letého chlapečka a chtěli bychom druhé miminko. Bohužel, také se nedaří. Ve středu nás čeká první IUI.
Ahojky holky tak mě je 23 máme doma 15 ti měsíční holčičku a snažíme se o sourozence už asi 6 měsíců zatím bez prášku tak snad to brzo vyjde ![]()
Ahojky vítám tě
A prvního jsi mela normalně? prirozenou cestou bez nejakych problemu? Nějake problemy mas??? ![]()
Ahoj přidám se ráda. My se už tři roky snažíme o druhé a nevíme proč to nejde. Já jsem OK, různá vyšetření za sebou, avšak manžel na vyšetření ještě nebyl. Tak tohle je ještě před námi.
Příspěvek upraven 09.02.14 v 20:14
Ahojky =) no my jdeme na sperma poprve takže jsem na to moc zvedava pac ja uz pravidelny menses mam a ovulku jsem taky mela jen tento mesic ne mela jsem 12DC jen 6mm folikul a jindy 15 DC mam ovulku… ![]()
@Mooonki cože 3 roky a ještě nebyl na vyšetření? To já bych ho tam dokopala už po roce
tak snad bude taky v pořádku ale zas nadruhou stranu kdyby ne věděli by jste co je špatně tak nevím co je lepší ![]()
@Terka20 myslis ze u vas to bude beh na dlouhou trat? Co ti rika doktor/ka?
Hele tomu mímu se tam nechtelo ale brzy pristoupil takže jsem rada, ale zasadne byl proti si to delat v kabince takze jsme objednani do Pardubic kam to do hodky musime privist ![]()
Sam DR mi řekl že to asi potrvá ale že ne zase dlouho a je mu divny ze se nic neuchytlo kdyz jsem mela folikuly moc pekny…takze od unora budu zvysovat z jednoho clostiku denne na 2 no hura hormony do mě ![]()
@Petík K tak ona v tom ma prsty taky i moje doktorka.. Pry- vy uz jedno dite mate tak neni predpoklad ze by byl problem u muze… Tak mi dala predloni clostilbegyt at se snizi prolaktin, pak jsem byla i na laparo a nic mi nenasli.
@Terka20 píše:
Ahojky vítám těA prvního jsi mela normalně? prirozenou cestou bez nejakych problemu? Nějake problemy mas???
Chlapeček je z časovaného pohlavního styku. O první dítě jsme se snažili přes dva roky. Měla jsem problémy s prolaktinem. O druhé dítě se snažíme přes dva roky, podstoupili jsme 6× časovaný pohlavní styk (clostibegyt a pregnyl) a teď nás čeká první IUI.
Jsi taky měla clostibegyt a nic???NO ja uz ho mam 3 mesice, a zvysuju tu davku na 2 denne, No predtim u nej problem nebyl ale to neznamena ze nemusi byt tetka, at si co nejdrive zajde na sperma test at víte ![]()
Koukám že vam taky leky nazavrali, no budu drzet palecky pac DR mi rekl ze jeste 3 mesice a uz nas taky pozene na IUI