Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DaMaThe Taky mi tyhle testy zrovna nepřirostli k srdci, ale jiné v lékárně zrovna neměli, ted jsem si objednala 60 ks přes ebay těch obyč tak čekám až dorazí ![]()
@eržule právě že neznám den kdy by to mělo být tak testuju už ted a ovu očekávám tak 14 DC jen mi přijde strašně divné jak je slabá i ta kontrolní čárka to se mi u jiných testů nestalo.
@Zupa Jasný
Oni u těch testů píšou, že po pozitivním testu nastane ovulace za 24-48 hodin, takže čistě teoreticky by měl test být pozitivní 1-2 dny před ovulací. Jinak asi před půl rokem jsem měla testy podobné těm tvým, taky to byly tyhle kazetky a pamatuju si, že dělali strašně slaboučké čárky..
Tak ja uz se na vsechna testovani vykaslala:(mela jsem z toho akorat depky:(
A to nemluvim o tom, kolikrat jsem si vsugerovala tehotenske priznaky:)zrala na saskec
@nelllinka jj, já už taky nechci testovací proužky ani vidět ![]()
@Zupa píše:
@eržule Právě že je to tak slabé že vidím i to co tam není
Jo to já taky
Hlavně teda na těhotenských testech se snažím vykoukat nevykoukatelné ![]()
Dneska jsem mluvila s kamoaradkou po 2 letech otehotnele, díky nosifolu prej ale ma kazdy mesic klasik kravcení a je v 5 mesici brusko zadny a prsa nality jsem koukala jako puk, ale me teda nosifil nepoma..
Ale urcite se optam na ty tve napady jsem zvedava co nam na ne rekne ![]()
@Zupa jj, jned napiš
neboj, rádi ti tady poradíme ![]()
Dobře si udělala, že sis ho už nevzala. Já bych to taky vysadila a třeba začala od toho 17DC, aby ti zase pomohl vyvolat MS a třeba bych ho zkusila vysadit za 2měsíce jak se na to bude tělo „tvářit“.
@Terka20 já taky teda nepociťuji po Nosifolu žádné změny, tak nevim zda ho ještě koupím
![]()
Tento cyklus nechci používat nic, ale mám z toho divný pocit ![]()
Jee ta kamarádka se má-škoda, že někde nemáme vypsáno, že do roku 2015 budem v tom. To by se hned lépe dýchalo.
Snad si psala mě, protože si nepoužila zmínit a já pak nevim zda reagovat ![]()
No tom jsem taky zvědavá co ti na to řekne
já už si to chtěla dnes objednávat a možná ještě objednám. Ten drmek se mi zdá jako skvělý nápad, ale těžko říct. Ten pocit jsem měla i z Nosifolu.
@nelllinka mám to stejně…čím víc jsem testovala, tím jsem tam viděla i to, co tam vůbec nebylo
…člověk si lehce vsugeruje to, po čem hodně touží…a tolikrát jsem si říkala, že to už určitě vyšlo, když mám příznaky jako těhotná, ale vždy to bylo vsugerované ![]()
Ja mam dmek i kontryhel tinkturu z otehotnet.cz je tk neco jako kapky, celkem se to da, pro me lepsi nez caj..zatim ho uzivam jen kratce a nediny co tak zmiz ela bolestjva menstruace ale aspom neco..femigard i gynex jsou drahe a j me zadny ucinek:(
@saani Ano presne jak pises, pocit z toho ze neco uzivam je sice peknej ale teda muj nazor a pocit je ten ze mi to dava velikou nadeji a ja jsem pak sklamana.
![]()