Snažilky 2014 pokračujeme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
10.2.14 14:49

@DaMaThe Taky mi tyhle testy zrovna nepřirostli k srdci, ale jiné v lékárně zrovna neměli, ted jsem si objednala 60 ks přes ebay těch obyč tak čekám až dorazí :mrgreen:

@eržule právě že neznám den kdy by to mělo být tak testuju už ted a ovu očekávám tak 14 DC jen mi přijde strašně divné jak je slabá i ta kontrolní čárka to se mi u jiných testů nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
10.2.14 15:06

@Zupa Jasný :) Oni u těch testů píšou, že po pozitivním testu nastane ovulace za 24-48 hodin, takže čistě teoreticky by měl test být pozitivní 1-2 dny před ovulací. Jinak asi před půl rokem jsem měla testy podobné těm tvým, taky to byly tyhle kazetky a pamatuju si, že dělali strašně slaboučké čárky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
10.2.14 15:21

@eržule Právě že je to tak slabé že vidím i to co tam není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.2.14 15:40

Tak ja uz se na vsechna testovani vykaslala:(mela jsem z toho akorat depky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.2.14 15:41

A to nemluvim o tom, kolikrat jsem si vsugerovala tehotenske priznaky:)zrala na saskec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
10.2.14 15:42

@nelllinka jj, já už taky nechci testovací proužky ani vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.14 16:00

Tak to jsme na tom stejně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
10.2.14 16:14
@Zupa píše:
@eržule Právě že je to tak slabé že vidím i to co tam není :mrgreen:

Jo to já taky :mrgreen: Hlavně teda na těhotenských testech se snažím vykoukat nevykoukatelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.2.14 17:25

:hug: Děkujuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.2.14 17:29

Dneska jsem mluvila s kamoaradkou po 2 letech otehotnele, díky nosifolu prej ale ma kazdy mesic klasik kravcení a je v 5 mesici brusko zadny a prsa nality jsem koukala jako puk, ale me teda nosifil nepoma.. :( Ale urcite se optam na ty tve napady jsem zvedava co nam na ne rekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.2.14 17:34

@Zupa jj, jned napiš :) neboj, rádi ti tady poradíme :)
Dobře si udělala, že sis ho už nevzala. Já bych to taky vysadila a třeba začala od toho 17DC, aby ti zase pomohl vyvolat MS a třeba bych ho zkusila vysadit za 2měsíce jak se na to bude tělo „tvářit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.2.14 17:39

@Terka20 já taky teda nepociťuji po Nosifolu žádné změny, tak nevim zda ho ještě koupím :roll: :nevim:
Tento cyklus nechci používat nic, ale mám z toho divný pocit :)
Jee ta kamarádka se má-škoda, že někde nemáme vypsáno, že do roku 2015 budem v tom. To by se hned lépe dýchalo.
Snad si psala mě, protože si nepoužila zmínit a já pak nevim zda reagovat :)

No tom jsem taky zvědavá co ti na to řekne :D já už si to chtěla dnes objednávat a možná ještě objednám. Ten drmek se mi zdá jako skvělý nápad, ale těžko říct. Ten pocit jsem měla i z Nosifolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
10.2.14 18:12

@nelllinka mám to stejně…čím víc jsem testovala, tím jsem tam viděla i to, co tam vůbec nebylo :D…člověk si lehce vsugeruje to, po čem hodně touží…a tolikrát jsem si říkala, že to už určitě vyšlo, když mám příznaky jako těhotná, ale vždy to bylo vsugerované :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.2.14 18:28

Ja mam dmek i kontryhel tinkturu z otehotnet.cz je tk neco jako kapky, celkem se to da, pro me lepsi nez caj..zatim ho uzivam jen kratce a nediny co tak zmiz ela bolestjva menstruace ale aspom neco..femigard i gynex jsou drahe a j me zadny ucinek:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.2.14 18:35

@saani Ano presne jak pises, pocit z toho ze neco uzivam je sice peknej ale teda muj nazor a pocit je ten ze mi to dava velikou nadeji a ja jsem pak sklamana.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital