Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chci se jen zeptat jsem od soboty po inseminaci a chci se zeptat jestli to někomu vyšlo hned na poprvé. Od té doby mě bolí levý vaječník mám dobrý jen ten levý pravý nedosáhl těch milimetru. Mužete mi někdo poradit jestli má někdo zkušenost že si někdo udělal dříve test a byl pozitivní moc děkuji. Lucka
Ahojky, dnes jsem týden po první IUI a už dva dny mě bolí břicho a jsem jak kdyby nafouklá
Máte s tím někdo zkušenost? Jedem na 3dny na dovolenou, tak mám docela strach aby nebyla nějaká komplikace…mimoděložní apod. ![]()
@kanka80 ahoj,bereš Utrogestan, nebo nějaké léky? Kdyby tě to břicho bolelo nějak k nevydržení zašla bych radši k doktorce. Já mám za sebou asi tak 12 x inseminaci, někdy mě břicho bolí, někdy ne.
@Mal Jj, beru Utrogestan, Vasopirin a Prednisol
Nevím proč mi toho dali tolik
Většina bere jen Utrogestan nebo Duphaston ![]()
@kanka80 můžeš být nafouklá po těch lécích. Asi ti je dali, aby zvýšili pravděpodobnost úspěchu. Já mývám tedy jen Utrogestan, Prednison jsem měla při IVF a ten Vasopirin je proti krevním sraženinám?
@Mal Ano, ten je proti krevním sraženinám
ale v příbalových letácích ani jednoho prášku nejsou žádné vedlejší účinky bolesti břicha a pocity nafouknutí ![]()
Radši zavolám do CARu a zeptám se…
@Mal Tak jsem tam volala a prý to může být z těch prášků nebo se zadařilo
Že když nekrvácím nebo nemám jiné problémy tak kontrola až příští středu, že by jim to na ultrazvuku teď ještě nic neukázalo
Akorát prý nemám prochladnout /budeme na dovči 2dny spát ve stanu/ ![]()
Nám to tedy vyšlo hned napoprvé. Zřejmě náhoda
ale podle mě je prostě lepší se na nic neupínat, moc se nesledovat, testovat až za 14 dnů, chovat se prostě „netěhotně“. Já takto měla nastavenou hlavu, bylo před Vánoci tak se něco málo i vypilo
o to krásnější bylo pak to překvapení…samozřejmě pokud by jsi měla nějaké silné bolesti, tak bych to s gynekologem řešila…
@kanka80 tak to bude určitě v pohodě, uvidíš, ve stanu neprochladneš, určitě budeš zavrtaná ve spacáku ![]()
U mě se IUI nechytlo, předtím jsem byla na IVF, ale nepodařilo se odebrat ani jedno vajíčko, pak bylo to nepovedené IUI, zaváděla jsem si jen utrogestan a teď jsem po dalším IVF v 9.tt, beru crinone 8% a prednison, ale ten už postupně vysazuji