Instagram - sdílení fotek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2674
17.12.13 16:24

instagram - sdílení fotek

Používáte instagram? Já jsem začala asi před měsícem, sem tam tam dám nějakou fotku, pár se mi jich tam i líbilo. Začínám mít pocit, že ale funguje na bázi - já ti odkliknu pár fotek že se mi líbí, ty mě potom na oplátku taky. Protože pravidelně jak kliknu na nějakou fotku že se mi líbí, tak ten samý člověk odklikne pár dalších mých fotek.

A jeden dotaz - je možné že někdo zadá že mě chce sledovat a já ho tam potom nevidím jako že sleduje moje příspěvky? Protože mě to píše v takovém přehledu jako počet sledujících 4 - ale ukáže mi to jenom 3 lidi. Proto by mě zajímalo, jestli to jde aby mě sledoval a já o tom nevěděla. Je to blbost, o nic nejde, jenom moje zvědavost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
17.12.13 16:48

@Evka73 Ja ho pouzivam, bavi mne… ale mne bavi i twitter… hodne taguju, takze mi likuji fotky cizi lidi.. takze tuhle zkusenost nemam.

Spis bych rekla chyba systemu.

• Citovat
  • Upravit
2674
17.12.13 16:50

@Anielka - tak to na mě mluvíš zrovna úplně cizím jazykem :nevim:. Twitter jsem zatím neobjevila a kupodivu ani moje děti ne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.12.13 16:58

@Evka73
„oplaceni“ urcite funguje, ale rekla bych, ze to je hlavne tim, ze kdyz nekomu ohodnotis fotku, tak ze zvedavosti koukne na tvoje a je vetsi sance, ze se neco zalibi ;)
proc ti to neukazuje, kdo te vsechno sleduje to netusim, mozna ze to jde nejak nastavit, nikdy jsem to nezkoumala do hloubky, ale tu aplikaci mam moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
17.12.13 17:00

@Ali-Ali -ono mi to ukáže právě jenom 3 lidi, ale píše mi to, že mě sledují 4, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.12.13 17:07

@Evka73 Jsem se sla podivat a taky mam o jednoho mene, nez to pise.

• Citovat
  • Upravit
2674
17.12.13 17:08

Hurá, tak aspoň nejsem sama, tak to je asi normální. Já to zkoušela u dcery, ale ta má těch co jí sledují kolem 500, tak to se jí nechtělo počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.12.13 17:11

Že se tak blbě ptám..k čemu je to dobré? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
17.12.13 17:16

Nevím jak to berou ostatní - já se tam občas podívám na hezké fotky, líbí se mi fotky krajinek, zvířat, moře… Osobní fotky tam nedávám, občas nějaké jídlo, psa, kytku… Ale když se podívám třeba k dceři a jejím přátelům, tak tam jsou různé škleby obličejů, skoro čím ošklivější, teda zajímavější, tím víc se líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.12.13 17:21

Ja mam teda ve sledovanych pratele (vetsinou, co zijou v zahranici), takze vidim fotky od nich… a ja pak sdilim fotky, co vyfotim a libi se mi.

Ono to fotky umi upravovat, obecne se tam daji najit hodne hezke fotky.

• Citovat
  • Upravit
1
21.3.16 20:03

Ahoj/dobrý den, jelikož mám 650+ sledujících nechce se mi to počítat ale už jsem si toho všimla u více lidí, přemýšlela jsem o tom že se do sledujících připočítáváte vy, nebo instagram automaticky ale zase to není u všech např. někdo ká 1sledujícího a ukazuje se 1. a někdo 0 a je tam 0..možná nějaká chyba nebo se s prvními followermi připočte i ig
Budu ráda když se podíváte na můj profil tardiskia :3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
14.12.16 20:50

Poradi mi nekdo? Je nekde navod na to, jak pouzivat instagram na pc?
Mam tam zalozeny ucet, ale proste nikde nevidim zadnou ikonu pridat prispevek, fotku, nebo tak.

jak mohu dat na pc fotku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.12.16 21:51

Ne instragram funguje jen na mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
14.12.16 22:39
@Anonymní píše:
Mam tam zalozeny ucet, ale proste nikde nevidim zadnou ikonu pridat prispevek, fotku, nebo tak.jak mohu dat na pc fotku??

jde to přes aplikaci, kterou si musíte stáhnout do pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
14.12.16 22:40
@Anonymní píše:
Mam tam zalozeny ucet, ale proste nikde nevidim zadnou ikonu pridat prispevek, fotku, nebo tak.jak mohu dat na pc fotku??

gramblr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák