Instagramové "modelky"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3871
16.5.22 22:01
@kalie píše:
Neni to ma krevni skupina.Prijde mi to takovy o nicem, nechapu ucel, jako k cemu to ma slouzit a co to prinasi te ci one strane. Pro me nesmyslna aktivita :nevim:

Souhlasim a jako vydelečná činnost snad nejhloupější na světě. Apsolutně nesmyslná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.22 22:03

@Martina84 taková činnost snad ani nemůže vydělávat hodně, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
16.5.22 22:05

@Lištička20 já to myslela jako influencer nebo jak se to správně píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
16.5.22 23:22
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄

Nemám ani ten váš „instáč“, „fejs“, „tik ťak“ nebo něco podobného a proto se nemusím zabývat podobnýma nesmyslnýma myšlenkama…
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
17.5.22 02:12

Instagram sice mám, ale nejak ho nepoužívám. Takže si o nich nemyslím nic. Žiju v zemi, jde je teď moderní si na různých místech půjčit pěkné oblečení a udělat si tam pár fotek. Tak se přiznám, že to někdy taky tak udělám a fotky dám na Facebook. Ale beru to jako srandu, zábavu.

• Citovat
  • Upravit
14862
17.5.22 06:30
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄

Insta nemám, ale těm, co tráví čas neustálým focením sebesama, říkám samožer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.22 07:48

@Martina84 no, ale myslíš mi, že pokud nemají opravdu velký dosah, tak stejně jim to moc vynášet nebude.. Maximálně nějaké produkty zdarma za propagaci… Ale nevím, nevyznám se v tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2905
17.5.22 08:18

Uprimne mi je to fuk. Nejsem cilovka. Kazdopadne instagram mam, pouzivam (davam na nej fotky) a sleduji lidi a temata co me zajimaji (sportovci, politici, satira, cestovatelske ucty a konkretni mista, umeni atp.) Pro me je to zajimava platforma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
17.5.22 10:54

Já myslím, že každá fotka se dá upravit tak, aby tam žena vypadala jako modelka, pokud nemá vyloženě sto kilo. Taky se na fotce umím udělat o 10 kg lehčí, když chci. Takže to vždycky beru s rezervou a jako realitu spíš beru lidi, co vidím na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.22 15:44
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..

To, že realita v drtivé většině případů neodpovídá realitě. A jestli si tím někdo vydělává, jeho věc a každé zboží má svého kupce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák