Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kalie píše:
Neni to ma krevni skupina.Prijde mi to takovy o nicem, nechapu ucel, jako k cemu to ma slouzit a co to prinasi te ci one strane. Pro me nesmyslna aktivita
Souhlasim a jako vydelečná činnost snad nejhloupější na světě. Apsolutně nesmyslná.
@Martina84 taková činnost snad ani nemůže vydělávat hodně, ne? ![]()
@Lištička20 já to myslela jako influencer nebo jak se to správně píše…
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄
Nemám ani ten váš „instáč“, „fejs“, „tik ťak“ nebo něco podobného a proto se nemusím zabývat podobnýma nesmyslnýma myšlenkama…
![]()
Instagram sice mám, ale nejak ho nepoužívám. Takže si o nich nemyslím nic. Žiju v zemi, jde je teď moderní si na různých místech půjčit pěkné oblečení a udělat si tam pár fotek. Tak se přiznám, že to někdy taky tak udělám a fotky dám na Facebook. Ale beru to jako srandu, zábavu.
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄
Insta nemám, ale těm, co tráví čas neustálým focením sebesama, říkám samožer.
@Martina84 no, ale myslíš mi, že pokud nemají opravdu velký dosah, tak stejně jim to moc vynášet nebude.. Maximálně nějaké produkty zdarma za propagaci… Ale nevím, nevyznám se v tom
Uprimne mi je to fuk. Nejsem cilovka. Kazdopadne instagram mam, pouzivam (davam na nej fotky) a sleduji lidi a temata co me zajimaji (sportovci, politici, satira, cestovatelske ucty a konkretni mista, umeni atp.) Pro me je to zajimava platforma.
Já myslím, že každá fotka se dá upravit tak, aby tam žena vypadala jako modelka, pokud nemá vyloženě sto kilo. Taky se na fotce umím udělat o 10 kg lehčí, když chci. Takže to vždycky beru s rezervou a jako realitu spíš beru lidi, co vidím na ulici.
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
To, že realita v drtivé většině případů neodpovídá realitě. A jestli si tím někdo vydělává, jeho věc a každé zboží má svého kupce…