Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Co si myslíte vy o dnešní době Insta žen a mužů, co se nazývají modely nebo se fotí jen třeba z nudy.. Ať je to móda.. Fashion.. Akty nebo cokoliv jiného.. 🙄
Nevím, nesleduji, Instagram nemám. Za mě je to naprostá ztráta času, i když na jednu stranu chápu, že dnešní mládež na tom asi frčí ![]()
A co si myslíš o sběratelích znamek? ![]()
Příspěvek upraven 16.05.22 v 20:25
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Je mi to jedno, každého věc.
Ale jako blbky mi připadají ženy, které na veřejné soc. sítích zveřejnují fotky svých dětí.
Neřeším nesleduji a nezajímám se.
Stejně tak třeba YouTubeři. Jako nikterak s tím mě neškodí ani neubližujou ale prostě to jde úplně mimo mě. S malým dítětem člověk nemá času nazbyt a na rodičáku člověk opravdu není pánem svého času
takže když už nějaký ten čas mám tak raději hezký film než sledovat cizí lidi na jakémkoliv webu ![]()
Myslím si, že my z pravěku, co používáme sociální sitě omezeně nebo vůbec máme jednodušší život, protože nemusíme přemýšlet o modelkách z instagramu. Ale možná se mýlím a je to jen omezený rozhled ![]()
Většinou si nemyslím nic, nesleduji je. Ale když někdy vidím ty holky, jak se natřásají před telefonem/ fotografem někde na nějakým úplně absurdním místě, tak mi určitá myšlenka o trapnosti hlavou projede, to uznávám.
@Sedmnactnulajedna píše:
Už jsi se mu ozvala?
Ještě ne.. Zítra se k tomu snad odhodlám..mam z toho celkem depku.. Že jsem otálela.. Že může být pozdě nebo se třeba urazil.. Uvidím zítra.. ![]()
@Sabik.1992 píše:
Dámy i pánové..
Je mi to lhostejné. Já zastávám názor, ať si každý dělá naprosto co chce, pokud tím někomu nebo něčemu neškodí.
Být mladá a krásná, dost možná bych se fotila taky ![]()
Instagram nemám a nikdy mít nebudu, takže si o lidech tam nic nemyslím
Ale přijde mi tahle doma na tohle šílená. Nechápu, že někoho baví sledovat cizí lidi, prohlížet nějaké fotky nebo nějaké své fotky nahrávat na internet. Nebo dokonce dětí, to už mi přijde úplně mimo. Sama mám na fb jednu profilovou fotku, jinak jsem nikdy žádnou jinou neměla.
A to jsem ta mladá generace
Jen jsem to asi ještě nepochopila, co je na tom tak úžasného.
Fotky posílám jen manželovi a prarodičům, což si myslím, že je dostačující. ![]()
Že je to ten nejblbější způsob vydělávání peněz. Ale uznávám, že to asi sype.