Intelektové testy

512
27.10.16 10:13

Intelektové testy

Holky, mate tu nektera dite s poruchou pozornosti, vyvojovou disfazii? Prosim, poradte, kde na internetu sezenu testy tipu, kde zjistim jak je na tom dite intelektove, napriklad dokoncovani vet: az budu po skole, az budu velky a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
27.10.16 10:34

@Pampelinka Objednej se do pedagogicko-psychologické poradny. Tam ti dítě zhodnotí, ono výsledek testu je jedna věc a její interpretace další. Takto nezjistíš vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.10.16 10:36
@BaMaK píše:
@Pampelinka Objednej se do pedagogicko-psychologické poradny. Tam ti dítě zhodnotí, ono výsledek testu je jedna věc a její interpretace další. Takto nezjistíš vůbec nic.

To my uz chodime… pomerne dlouho… dve vysetreni z PPSP, logopedie, a azvted psychologie, a az teprve u ni se prislo na hromadu veci… chci jen s ditetem trenovat, aby mu dochazely urcite veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
27.10.16 10:58

@Pampelinka Tak to jo :-), tak to by vám měli poradit v té PP poradně, jinak nevím, zkoušela sjte google?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.10.16 11:03
@BaMaK píše:
@Pampelinka Tak to jo :-), tak to by vám měli poradit v té PP poradně, jinak nevím, zkoušela sjte google?

Zkousela, ale vsude je to jen o povidani… zadne konkretni testy nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 14:01

A proč chceš dítě trénovat? Aby mělo lepší výsledek? Není to kontraproduktivní? Psychložka mi říkala, že z toho důvodu nemohu být přítomná u testů, že to rodiče šíří po netu a učí to děti… Nechápala jsem a vidím, že měla pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.10.16 15:08
@Pipilota Citrónie píše:
A proč chceš dítě trénovat? Aby mělo lepší výsledek? Není to kontraproduktivní? Psychložka mi říkala, že z toho důvodu nemohu být přítomná u testů, že to rodiče šíří po netu a učí to děti… Nechápala jsem a vidím, že měla pravdu…

Tak to je divne, jelikoz me dva psychologove rekli, ze presne to mame s detmi trenovat, pokud s tim maji problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.10.16 15:11
@Pipilota Citrónie píše:

Je hloupost aby v deseti letech dite nevedelo zakladni veci a nerozumelo co po něm chci, nemyslite? Psycholog dite vysetri, udela zaver a o zbytek se musime postarat my rodice, pokud nechceme, aby dite skoncilo na specialni skole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 15:15

@Pampelinka tak pokud ti řekli dva, že to máte trénovat, tak můžeš chtít materiály po nich… Jinak kolik má tvůj kluk? Jak to zvládáte? My už občas melem z posledního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 15:18

@Pampelinka jaj soucítím s tebou, je to na bednu a držím tobě a celé rodině palce, je naopak obdivuhodné, jak se snažíš. Zkus chtít materiály po ppp nebo jsou různé doplňovací knihy běžně v supermarketech. Je to dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.10.16 19:17
@Pipilota Citrónie píše:
@Pampelinka jaj soucítím s tebou, je to na bednu a držím tobě a celé rodině palce, je naopak obdivuhodné, jak se snažíš. Zkus chtít materiály po ppp nebo jsou různé doplňovací knihy běžně v supermarketech. Je to dřina.

Dekuju, a kolik je Tvemu diteti? My uz litame takhle pomalu prt let… hned k psychiatrovi, ten nalozi chemii a pak se divime, ze je kluk na tom jeste hur, tak jsem serozhodlapsychologa a hle, jsme na svete… hlavnim duvodem je tedy i pribwh porodu. Byl tezky pro nas oba. Ted ldyz vim co, tak to u musim venovat minimalne stoprocent. Priste si o to zazadam. Problem ma ale i s vybusnosti kdyz mu neco nejde :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 19:39

@Pampelinka ach jo to už jste asi všichni vyšťavení, vidíš aspoň lehký pokrok?
Můj má teprve pět, ale taky jsme si s ním užili a děsím se začátku školy… Taky jsme měli těžší porod, tahali ho kleštěma. Jestli chceš pokecat, můžem přes soukromé zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.10.16 21:45
@Pipilota Citrónie píše:
@Pampelinka ach jo to už jste asi všichni vyšťavení, vidíš aspoň lehký pokrok?
Můj má teprve pět, ale taky jsme si s ním užili a děsím se začátku školy… Taky jsme měli těžší porod, tahali ho kleštěma. Jestli chceš pokecat, můžem přes soukromé zprávy ;)

Teprve ted jsme zacali, psycholozka bude delat ted zaver tak se uvidi co a jak… ale diky ni vim, kde je to spatny, tak se na to zameruji uz ted…muzeme, budu rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí