Nedokážu to asi pochopit

79
24.10.16 11:27

Nedokazu to asi pochopit

Ahoj Maminky,
Porad na to od patka musim myslet, tak me zajima jestli by jste na to reagovali nejaky Vy.
Jela jsem v patek hromadnou dopravou ktera byla preplnena pro syna do skolky a druheho syna do skoly. Sedim v autobuse a nastoupi tam kluk, kteremu mohlo byt opravdu maximaalne 8.let,by ve veku meho syna, tak si myslim ze to dokazu dobre odhadnout. Ten kluk mel ale golfovy kocarek a v nem sedelo sotva 10.mesicni dite. Ten kluk byl predpokladam jeho bratr, protoze mu porad rikal ty moje lasko, podaval mu piskoty, caj, proste se o nej opravdu staral. Ja na to koukala jak blazen, a marne ocima hledala, kde maji asi maminku. Proste cestovali samy! meli oba dobrou naladu, a pak ten kluk zvedl telefon a volal mu kamarad a domluvili se, ze pojedou na smichov a ze se tam maji sejit s nejakou partickou kamaradu. Jako asi dobre, tak se treba rodice uz neboji o 8 lety nebo 9 lety deti, ale ten mrnousek v tom kocarku, to sem proste nepochopila :? :,( Premyslela jsem jestli toho kluka mam nejak oslovit, nebo se zeptat kde ma maminku, nez sem neco stacila vymyslet tak vystoupili.Lidi v autobuse divne koukali taky. ale nikdy nic nerekl. ja si myslim jsem mela vystoupit s tim klukem a toho malyho mu snad vzit protoze predstava ze by ho neudrzel na jezdicich schodech, byla pro me strasna. Co by jste delali vy? asi jsem mela na to nejak reagovat kdyz mam sama tri deti :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
24.10.16 11:34

@Lusanita Upřímně, podle toho jak popisuješ jeho chování, tak myslím, žes spíš špatně odhadla jeho věk. Já mám třeba 2 fakt drobné děti a mám zkušenost, že jim lidi odhadují výrazně méně, než jim ve skutečnosti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
24.10.16 11:35

Ja bych taky cumela jak tele a takto male miminko bych nikdy sourozenci nedala, rozhodne ne 8mi letemu, ale zrejme se nebali hold kazdeho vec, ja treba pred barakem vidavam deti ve veku tak jak moje,3 lety a 4 lety a hraji si venku sami, to se priznam ze bych si netroufla, hold kazdeho vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
24.10.16 11:40

Myslím, žes ten věk odhadla špatně. I to telefonování a spich s kámošema na Smíchově se mi na 8 letého kluka nezdá.

• Citovat
  • Upravit
31672
24.10.16 11:41

Taky by mě to brtalo hlaovu, ale nic bych neudělala..proč, když se hezky staral. Já jednou zažila stejnou situaci, akorát kluci byli teda oba starší, cca 10-12 let, a menší okolo 2 let. vrtalo mi to pak hlavou docela dlouho, ten velkej měl co dělat, nastoupit s tím kočárem sám do busu, i když byl nízkopodlažní, ale zvládl to. a taky se mu právě moc hezky věnoval, dřepl si před něj, a povídal si s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
24.10.16 11:41
@j.a.n.i1 píše:
@Lusanita Upřímně, podle toho jak popisuješ jeho chování, tak myslím, žes spíš špatně odhadla jeho věk. Já mám třeba 2 fakt drobné děti a mám zkušenost, že jim lidi odhadují výrazně méně, než jim ve skutečnosti je.

Taky myslím, mému synovi bez problémů hádají 8 a přitom jsou mu 4, měří 128cm, je to opačný extrém, ale taky na nás dovně koukají, když se projevuje adekvátně svému věku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.16 11:42

Neodhadla jsi špatně věk? Staral se o něj dobře? Staral. Rozhodně bych mu to dítě nebrala. Chápu, že ti to vrtá hlavou, ale asi bych se spíš zamyslela nad tím, jestli opravdu nebyl starší, mě bráchové v případě nouze v jejich 10 letech také hlídali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.10.16 11:55
@Almatka píše:
Taky myslím, mému synovi bez problémů hádají 8 a přitom jsou mu 4, měří 128cm, je to opačný extrém, ale taky na nás dovně koukají, když se projevuje adekvátně svému věku :lol:

Tak můj 6 letý má asi 102cm, takže je ti jasné kolik mu asi tak tipují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
24.10.16 12:13
@j.a.n.i1 píše:
Tak můj 6 letý má asi 102cm, takže je ti jasné kolik mu asi tak tipují :mrgreen:

jee ten je malinkej :mrgreen: muj ma 5 a meri 110cm :mrgreen: no dle vysky se ten vek fakt neda poradne odhadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
24.10.16 12:14

Mám kamarádku je jí 25 a má sedmiletou dceru, a říkají jí, že má krásnou sestřičku vypadá tak max na 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.10.16 12:17

My když jsme byly děti, bylo nám tak deset, tak jsme jezdily s kamarádkou pražskou MHD s malým bráchou našeho souseda, také byl ještě v kočáru… takže mě by to nezarazilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.10.16 12:17

Já jsem jezdila po venku se sestřičkou v kočárku a bylo mi 6. I přes přechody atd. A nebyla to vesnice. Nevím proč to řešíš? Proč bys mu proboha měla malýho brát 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.16 12:20

Mám syna, kterému bude osm let v lednu. Je velmi uvědomělý a o svou sestřičku je schopen se doma řádně postarat. Ale věř, že ven by s ní sám nešel a obzvlášť by s ní sám nejel jakýmkoliv hromadným prostředkem. Když pominu to, že bych je samotné nepustila, tak on by ani nechtěl, protože by měl sám obavu, jak by to zvládnul. Takže si myslím, že jsi asi fakt špatně odhadla věk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.10.16 13:00
@j.a.n.i1 píše:
Tak můj 6 letý má asi 102cm, takže je ti jasné kolik mu asi tak tipují :mrgreen:

Ježíš, to má můj tříleťák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.10.16 13:03

K tématu. Jestli to zvládal, tak bych vážně hleděla a neřešila to. Zažila jsem jednu 13ti letou s miminem, ale nějak to s ním nezvládala. To bych řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí