Nedokážu to asi pochopit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2780
24.10.16 13:03

K tématu. Jestli to zvládal, tak bych vážně hleděla a neřešila to. Zažila jsem jednu 13ti letou s miminem, ale nějak to s ním nezvládala. To bych řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.10.16 13:06

Přidávám se k těm, co si myslí, že jsi nejspíš špatně odhadla věk. Věk se odhaduje špatně. Znám v okolí dost lidí (a to nejen dětí), u kterých se hádá buď o hodně víc nebo o hodně méně.

@Lusanita a co bys dělala, kdybys vystoupila s ním? Sebrala mu dítě? To si představuješ jak? Uvědomuješ si, že bys z toho mohla mít malér i ty?

• Citovat
  • Upravit
102087
24.10.16 13:14
@Lidym píše:
Ježíš, to má můj tříleťák!

Jo, přesně tolik mu tipují, než promluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
24.10.16 13:15

No nevim, nejak mi nepripada normalni, poustet takhle male deti s mimcem courat po meste…ale asi bych taky jen blbe koukala a nic nerekla, nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
24.10.16 13:16

Taky to může být tak, že chlapec měl doma hlídat bráchu, zatímco si rodič někam odskočil, a kluci se rozhodli si trošku zavýletovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
24.10.16 14:01

A jak by sis to predstavovala? Priskocit ke klukovi a vyrvat mu kocar? No tak z toho bys teda mela poradny problem. Pokud bys to resit chtela, nejlepsi by bylo vystoupit s nim, a sledovat kam jde, a zavolat policii… Normalni mi to neprijde, ale treba jsi fakt spatne odhadla vek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
24.10.16 14:01

A jak by sis to predstavovala? Priskocit ke klukovi a vyrvat mu kocar? No tak z toho bys teda mela poradny problem. Pokud bys to resit chtela, nejlepsi by bylo vystoupit s nim, a sledovat kam jde, a zavolat policii… Normalni mi to neprijde, ale treba jsi fakt spatne odhadla vek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
24.10.16 14:07

Myslím, že jsi špatně odhadla věk… Mě je 23, když se nenamaluju tak tipují i 15. Momentálně jsem těhotná a taky na mě divné koukaj.

Třeba je klukovi 18, to klidně dvouletý dítě mít může…

Asi bych to neřešila, pokud se staral.

• Citovat
  • Upravit
1381
24.10.16 14:09
@Almatka píše:
Taky myslím, mému synovi bez problémů hádají 8 a přitom jsou mu 4, měří 128cm, je to opačný extrém, ale taky na nás dovně koukají, když se projevuje adekvátně svému věku :lol:

tyy vado, znam to taky, ale nas meri v sesti 131cm, to mate teda peknyho cahouna :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
24.10.16 15:52

To má šikovného schopného brášku. Je to trochu nezodpovědné od těch rodičů, ale na druhou stranu, kdy se mají ty děti osamostatnit… Kdybych je potkala, tak bych se čistě ze zvědavosti zeptala jestli cestují samy. Vzhledem k tomu, že to zvládali sami, bych to nijak víc neřešila. Třeba byl starší a jen vypadal že je mu 8 až 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.10.16 17:20

Mne je 25 a zrovna v patek jsme byli na mistni diskotece, a kdyby muj o 6 let mladsi bratr nepresvedcil typka u vstupu, ze jsem jeho starsi sestra, tak by me dal nepustil :mrgreen: Obcanku jsem si zapomnela. On ten vek nekdy klame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí