Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ať ti to ukáže…na sobě. Kde jí sahá přesně, jak to dělá…pak kontaktovat nějakého odborníka.
Pozoruj její hry s panenkami, děti to většinou promítnou do hry…
Co zkusit s dcerou navštívit dětského psychologa, ten by měl rozklíčovat zda ji otec zneužívá nebo ne a podle posudku psychologa bych se případně obrátila na policii pokud by se zneužívání potvrdilo…ale určitě bych to řešila a nezametala pod koberec
Tohle by si 3-4 lete dite rozhodne nevymyslelo. Nevi, jak a co tam dole jeste funguje
No…ja bych mozna s malou zasla k nejakemu „povidacimu“ odbornikovi na posouzeni a pak prip. podle vysledku podnikla jim, nebo jinymi autoritami doporucene kroky.
Jinak to, ze se holcicka nechova nezvykle me neprekvapuje, ona nevi, ze je to neco spatneho. Je ji to prijemny, tatinek ji jen maze kremem, o nic pro ni nejde (dokud ji to nekdo nevysvetli, nic v tom hledat nebude..)
Jak říkám, nejsem si tim jistá, nevím, zda v něčem nelže a podobně.. Zeptam se ji ještě zitra na to. Zakladatelka
Jako já nevím, jestli by tohleto malý dítě mohlo samo od sebe napadnout. Já nevím co ji tam má co mazat i normálně. Děti se přece v rozkroku mažou pouze pokud nosí pleny. Jaký vztah s otcem máte? Žije sám? Zeptala bych se na to naprosto nenucene dcery znovu, ať mi to předvede na panence. V případě věrohodnosti bych zkontaktovala dětskou psycholožku.
@sediza no já třeba mažu čtyřletou dceru v rozkroku minimálně jednou týdně sudokrémem, když má červenou pipku, stačí, když se ve školce blbě utře.
no teda to si urcite nevymyslela, kde by to vzala
urcite bych zasla hned zitra k nejakemu odbornikovi a dokud by se to neobjasnilo rozhodne bych mu ji nepujcila
a stesti, ze to nezaslo dal, ze se na to prislo ted
mam taky dceru a ver mi, ze bych ho jela osobne vykastrovat prasaka
![]()
Zakladatelko, neptala bych se jí, už bych na to nenaváděla řeč, abych ji neupozorňovala, aby si nespojila, že maminku to hodně zajímalo. a vzala bych jí k dětské psycholožce, hned.
@sediza my také dceru mažeme na prcce, když ji má červenou jak rak. Je jedno či já, nebo manžel. Ale tím nechci zjednodušovat situaci u zakladatelky. Šla bych s holčičkou k psychologovi
@lucynka25 píše:no teda to si urcite nevymyslela, kde by to vzala
urcite bych zasla hned zitra k nejakemu odbornikovi a dokud by se to neobjasnilo rozhodne bych mu ji nepujcila
![]()
![]()
a stesti, ze to nezaslo dal, ze se na to prislo ted
mam taky dceru a ver mi, ze bych ho jela osobne vykastrovat prasaka
![]()
třeba nic neudělal
@terinka4444 to doufam..pokud ne, tak se mu verejne omlouvam, za prasaka, ale je to kazdopadne divny
Myslím si že tak malé dítko by si to nevymyslelo. Rozhodně bych to nebrala na lehkou váhu.
Myslím si že tak malé dítko by si to nevymyslelo. Rozhodně bych to nebrala na lehkou váhu.
Jenom chci dodat, ze dcerka zacervenani mela naposled jako miminko. Sama ji ani nemazu, nechávám to v tech místech na ní. Mám obavy z toho, ze mi treba v něčem lže a pak ae ro např otočí proti mě.
Ahoj jdu sem z choulostivym dotazem a chci anonym jinak smazání tématu. O co jde. Dcera si hrala s mym pritelem, nevlastnim tatínkem me dcery a chtela od něj simrat záda, jak ma ve zvyku a zada ji pred spaním simram i já. Ale pri tom z ni vypadlo, ze jeji bio tata, ke kterymu chodi na vikendy pry dela neco lepšího. Tak jsme se zeptali, co muze byt lepsi nez jeji oblibeny záda. A rekla, ze ji kremuje v rozkroku a to večer tak me to hrozne zarazilo a ptala jsem se dal. Myslela jsem, ze normalne ji po koupeli prejede kremem, ale ona ze ji tam maze dlouho a nekdy pomalu a nekdy rychle a nekdy jako dokola. Nekdy ji pry maze spelkou. Vubec nevim, jak tomu mam rozumět a je mi z toho nějak zle nevim co ted, jetli mi nelze3. Jsou ji 4 roky. Tak zda si nevymysli ale mam samozřejmě obavy. Kdyz se od nej vraci, zadny zmeny na ni nepozoruju. Poradte mi, prosim, co a jak dál co byste dělali na mem miste.