Interiér - styl, láska a teplo rodinného krbu

AnetaNovakov
24.10.24 14:44

Interiér -styl, laska a teplo rodinného krbu

Ahojky holky, nedávno jsem se ptala na styl interiéru. S přítelem stále vahame, jak byt zařídit. Můžete mi prosím poradit, jaký styl je pravděpodobně na fotkách? Máme rádi čisté linie, ale zároveň nechceme, aby náš dům působil prázdně a sterilně, naopak aby z něj vyzařovala láska a teplo. Poradíte prosím, jak toho docílit? Některá bydlení jsou hezká, moderní, ale taková prázdná. Děkuji za Vaše rady a tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
24.10.24 14:50

Ja nikdy neresila „styl“, ale hlavne to, aby se nam doma dobre, prakticky a pohodlne bydlelo a az pote jsem resila „trendy“ a vzala jsem si z nich to, co se mi hodilo a libilo.

A k tem obrazkum:

• doporucuji 2 umyvadla v koupelne, je to komfort za male prachy
  • wc urcite zvlast
  • mame vysoke postele tzv. boxspringy s dalk. ovladanim rostu+rozmazlovaci matraci (na mateacich urcite nesetrit!)a je to bozi, jsme uz ale urcite starsi nez vy ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
24.10.24 15:00

Já se řídila svým instinktem a taky samozřejmě vidím bydlení v okolí, pinterest a tak..
osobně jsem celkem na boho, ale nevadí mi zabydlení scandi
doma mám přitom celkem mix :mrgreen: ve kterém je mi dobře
zásadně po 30letech vlastních domácností doporučuju už nekupovat žádné dekorace, je to mor (a stejně to zas a znova na dovči udělám :mrgreen: ) a držet styl a čistotu
i některé boho a orientální domácnosti vypadají ok, ale fakt záleží, v čem se cítíte fajn
já nesnáším lesky a sterilitu, ale doma jsem to už taky přepískla ve smyslu, že když koupím obrázek, tak už nejde kam pověsit :mrgreen:
všeho moc škodí řiď se instiknktem a vyhla bych se moc barvičkám zaráz a sytě rudým a berevným kusům nábytku, jsou to solitéry, časem se ohledí a velmi dominují
takže aktuálně fandím šedé, bílé, černé, tím se nic nezkazí a stačí jen jeden barevný akcent a kytky a je to super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.10.24 16:14

@Ahep tak ja zas treba trend dvou umyvadel nikdy nepochopila a nechtela bych mit na udrzbu dve misto jednoho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.10.24 16:20

Z domova dělají domov drobnosti, které v katalogu nábytku nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10903
24.10.24 16:25

Tak bila pohovka a bily koberec je styl „zadne male deti“. Pamatuji si nejaky film, kde návštěvam nalevali jen bile vino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
25.10.24 11:01
@Ernais píše: Více

Ze ty nechapes to na veci nic nemeni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...