Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja nikdy neresila „styl“, ale hlavne to, aby se nam doma dobre, prakticky a pohodlne bydlelo a az pote jsem resila „trendy“ a vzala jsem si z nich to, co se mi hodilo a libilo.
A k tem obrazkum:
Já se řídila svým instinktem a taky samozřejmě vidím bydlení v okolí, pinterest a tak..
osobně jsem celkem na boho, ale nevadí mi zabydlení scandi
doma mám přitom celkem mix
ve kterém je mi dobře
zásadně po 30letech vlastních domácností doporučuju už nekupovat žádné dekorace, je to mor (a stejně to zas a znova na dovči udělám
) a držet styl a čistotu
i některé boho a orientální domácnosti vypadají ok, ale fakt záleží, v čem se cítíte fajn
já nesnáším lesky a sterilitu, ale doma jsem to už taky přepískla ve smyslu, že když koupím obrázek, tak už nejde kam pověsit ![]()
všeho moc škodí řiď se instiknktem a vyhla bych se moc barvičkám zaráz a sytě rudým a berevným kusům nábytku, jsou to solitéry, časem se ohledí a velmi dominují
takže aktuálně fandím šedé, bílé, černé, tím se nic nezkazí a stačí jen jeden barevný akcent a kytky a je to super ![]()
@Ahep tak ja zas treba trend dvou umyvadel nikdy nepochopila a nechtela bych mit na udrzbu dve misto jednoho ![]()
Z domova dělají domov drobnosti, které v katalogu nábytku nenajdeš.
Tak bila pohovka a bily koberec je styl „zadne male deti“. Pamatuji si nejaky film, kde návštěvam nalevali jen bile vino.
Ahojky holky, nedávno jsem se ptala na styl interiéru. S přítelem stále vahame, jak byt zařídit. Můžete mi prosím poradit, jaký styl je pravděpodobně na fotkách? Máme rádi čisté linie, ale zároveň nechceme, aby náš dům působil prázdně a sterilně, naopak aby z něj vyzařovala láska a teplo. Poradíte prosím, jak toho docílit? Některá bydlení jsou hezká, moderní, ale taková prázdná. Děkuji za Vaše rady a tipy.