Internet a TV - od koho?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
452
29.5.23 20:05

Internet a Tv od koho?

Jdu si pro radu a zkušenosti. Budeme zateplovat bytovku a máme na fasádě přidělaný talíř na internet a na střeše anténu. Musíme to odstranit ani jedno už být nemůže a já řeším jaké společnosti se upsat. Na internet nemáme pevnou linku a využíváme ho hlavně na YouTube a videohovory. Tv nesledujeme skoro vůbec takže stačí jen základní programy. Nemáme chytrou tv. Mohu poprosit u koho jste spokojené a komu se vyhnout. Vůbec se v tom nevyznám. Nemám se s kým poradit, proto se ptám tady. Město Humpolec. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
29.5.23 20:17

Je jedno, kdo co má a jak je spokojený. Je NUTNO zjistit možnosti přímo ve vašem baráku a pak se dá něco řešit. Ideálně vzít toho, kdo má optiku.

Příspěvek upraven 29.05.23 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
29.5.23 20:20

Ne všichni poskytovatelé budou u vás k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.5.23 04:32

@pufik20 u nas je jeden jediný poskytovatel, který tu má signál netu :think: takže záleží, co je u vás. My jsme happy za obyčejnou 20mb rychlost :lol: v Ostravě jsme byla zvyklá na optiku s rychlostí 300 mb.. celkem mazec rozdíl. Co se týče TV, mám ji v mobilu, využívám sporadicky. Ale jako stačí. Tusim, že stojí někde kolem 200 Kč měsíčně.. a jmenuje se to přímo sledování TV :mrgreen: dřív jsem mívala podu. Ale opět jen v PC. Já si fakt ani nevybavim, kdy jsem naposledy sledovala klasickou tv.. ale tuším, že to bylo něco, co bylo přidáno k internetu, nějaký balíček net a tv. K tomu nebyla potřeba chytrá TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
11.10.23 14:51

Podívej se na stránky Vodafone, o2, tmobile a zadej si tam svoji adresu, zda, a jaký, internet poskytují. TV můžeš chytat přes mini-anténu položenou na poličce vedle TV zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák