Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žiji dlouhodobě v zahraničí a emimino je pro mě nyní jediná možnost, jak si udržovat znalosti psané češtiny.
Znáte ještě nějaká jiná zajímavá česká fóra?
Chtěla bych nějaké, kde:
Z témat nestojím o techniku, sport.
Zajímají mě především vztahy, osobní a profesní rozvoj, svět povolání a kariéra, dění ve světě, politika, cestování.
Preferovala bych také, kdyby byla úroveň psaných textů o něco lepší než tady.
Děkuji předem.
placená seznamka pro náročné?
tam se můžeš realizovat (nejen) jazykově ![]()
jinak hodně se diskutuje na běžných serverech velkých deníků, seznamu, novinkách atd., ale tam úroveň opravdu nečekej ![]()
Já si pokecat chodím sem nebo do skupin na FCB, které mne baví (renovace, rekonstrukce, psi atd…), takže proč nejdeš do velkých diskusních skupin na fcb třeba zrovna ohledně cestování je jich spousta a fajn (jsem v chorvatském
) no a pokud jde o politiku, tak tu sice poměrně hodně sleduji, ale hádat se kvůli ní nehodlám, takže tam mi stačí info jen získat (ideálně hospodářské noviny, ekomomické a finanční rubriky velkých českých info - webů)…
A jinak já i zde na e-mimi znám spoustu chytrých a fajn (a vtipných třeba) ženských, takže bych to tu úplně nezatracovala… ![]()
@ontarova.stara píše:
Amatéři, co jiného
@ontarova.stara píše:
Amatéři, co jiného
Co by lezla na Amatéry, když tady je to samý profík?
www.poradte.cz
Tam si můžete vybrat téma, co Vás zajímá, a ještě mít dobrý pocit, že jste někomu pomohla.