Internetový obchod - placení kartou

mmonica
30.11.11 10:00

internetovy obchod-placeni kartou

Prosim,znate nejake ceske internetove obchody s hrackama,kde se da zaplatit kartou?
Nasla jsem jediny a tam jim to blbne a platbu nelze provest,chci nekomu neco koupit ze zahranici a necekala jsem,ze bude takovy problem platit v CR na internetu z karty.
 Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ali84
30.11.11 10:44

Tak jsem jich pár projela a z toho, co jsem našla, tak třeba tady - http://www.sweetbaby.cz/ , http://www.alza.cz/ , http://www.easytoys.cz/ . Je jich určitě víc, narazim na platbu předem skoro při každém nákupu.

Edit: Ještě chci dodat, že způsoby platby mají většinou v nákupním řádu/obchodních podmínkách . Takže před samotným nákupem se zkus nejdřív podívat tam ;)

• Citovat
  • Upravit
mmonica
30.11.11 10:59

Diky,ale jde mi primo o platbu kartou ,ne prevodem z uctu a to u toho prvniho nevidim
jinak ja narazila na Maxikuv obchod,tak tam se snad uz podari zaplatit z karty

• Citovat
  • Upravit
mmonica
30.11.11 11:01

A u toho druheho koukam,ze lze

• Citovat
  • Upravit
Ali84
30.11.11 12:01

Jo takhle. já to právě pochopila, jako z účtu. Tak to se omlouvám :oops: . Alzu doporučuju, zrovna jdu objednat hračky pro syna k Vánocům. Mají docela dobrý výběr.

• Citovat
  • Upravit
NumLock
30.11.11 12:09
mmonica píše:
Diky,ale jde mi primo o platbu kartou ,ne prevodem z uctu a to u toho prvniho nevidim

Na to pozor,před nedávnem jsem tam platila kartou,neustále mě to psalo že platba neprovedena a na účtu jsem zjistila že platba byla provedena 3X !Peníze mi vrátily,ale už s tím byla práce navíc.Tak si zkontroluj platbu hned po prvním kroku na svém účtu.

• Citovat
  • Upravit
16244
30.11.11 12:32
mmonica píše:

ja pravidelne nakupuji na Maxikovi Hracky a bez problemu :palec:
Taky zasadne vyhledavam obchody kde se da platit kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
30.11.11 13:21
Miriamm píše:
mmonica píše:
Na to pozor,před nedávnem jsem tam platila kartou,neustále mě to psalo že platba neprovedena a na účtu jsem zjistila že platba byla provedena 3X !Peníze mi vrátily,ale už s tím byla práce navíc.Tak si zkontroluj platbu hned po prvním kroku na svém účtu.

diky za varovani,ale vypada to,ze vse probehlo dobre,hned se ukazalo,ze platba probehla a manzel tam jeste pro jistotu volal,jestli je vse v poradku

• Citovat
  • Upravit
NumLock
30.11.11 15:14

S nákupem u nich jsem byla spokojenná,jak říkám,peníze vrátily,zboží přišlo jak má,jen s tím byla práce navíc.Zrovna měli asi nějakou chybu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák