Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj jak jsem tu nová tak se potřebuji vypovídat proto zakládám už asi ctvrtou diskuzi
. Dcera který je 11.let za mnou včera navečer přišla že na internetu našla nějaký dětský internetovou stránku ALÍK je to údajně zaměřený internetový portál pro děti
jsou tam vtipi, poradna, píšou se tam články a ostatní si je mohou přečíst, klubovna… poradna slouží dětem aby se mohli zeptat na jakoukoliv otázku. Mě nedělá žádný problém tam dcerku za registrovat a přihlásit lepší než aby semnou přišla s instagramem a Facebookem prý si tam může psát z kamarádkou že to má prý taky tak se chci zeptat jestli by jste to dětem přihlásili či ne mě to problém asi nedělá ale, chci se zeptat ještě vás
Alík by měl být normální, zaregistrovala bych ji tam s klidným svědomím.
Alík byl ještě za dob mého dectvi a super, často se tam soutěži o super výhry ( skutečně výhry) navíc je tam cenzura na vulgární slova
takže pro dítě super navíc se tam může zaregistrovat sama
Za mého mládí jsme tam se ségrou byli taky zaregistrovaní a super. Za mě klidně můžeš ![]()
Alík je opravdu dobrý, spoluprácuje s policií ČR kdyby se něco stalo, v poradně všem do 15 let odpovídají odborníci ![]()
Je tám dobrá Grafika a zajímavé soutěže, všechny dárky v katalogu se dají objednat za „kačky“ ale nikdy za reálné peníze. Doprava je zdarma, kačky jsou takový bodíky který se dají získat za psaní „Alikovin“ (článku) nebo jednou denně za přihlášení, taky za různé soutěže. Mám s Alíkem velkou zkušenost a dotazy ráda zodpovím. Web určitě doporučuji! ![]()
@Anonymní píše:
Alík byl ještě za dob mého dectvi a super, často se tam soutěži o super výhry ( skutečně výhry) navíc je tam cenzura na vulgární slovatakže pro dítě super navíc se tam může zaregistrovat sama
Samí se tám děti ale registrovat nesmí!
Musí se dát → rodič
A založit rodičovský podúčet a přes něj založit normální dětský učet!