Interrupce a hned další?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
29.12.12 15:21

Ano, v té pauze jsi chráněná taky. Neber to jako rýpání, ale nejdřív bereš HA jako lentilky, pak tě ani nenapadne přečíst si příbalový leták.. To mi nepřipadá jako moc velké polepšení. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
29.12.12 15:30
@Anonymní píše:
Hezký den všem. CCa před 5 týdny jsem musela podstoupit interrupci(plod se přestal vyvíjet). lékař mi doporučil brát antikoncepci hned od toho dne, kdy byl zákrok proveden. antikoncepci jsem brala, ale bohužel vynechala 4 pilulky hned za sebou. s partnerem jsme měli sex/přerušovanou soulož/, ale na to se spoléhat nedá. na internetu jsem četla, že první menzes po interupci či po potratu je anovulační. Myslíte, že mohu být těhotná? děkuji za odpovědi.

muj prvni porevizni cyklus anovulacni nebyl a co vim, tak spis nebyva nez byva… Otazka je, jestli uz mas zpozdeni nebo nejake tehu priznaky? Ja kdyz jsem jeste brala HA tak jsem jednou zapomnela asi 2 nebo tri tabletky, vysledek byl, ze jsem mela 3 dny zpozdeni. To se mi nikdy v zivote nestalo, takze to bylo opravdu tema zapomenutyma pilulkama. A chtela bys byt tehotna? Proste si udelej test, pokud uz mas termin MS, tak pokud jsi tehu, bude s nejvetsi pravdepodobnosti pozitivni.
Jeste nechapu jednu vec, proc jsi po revizi mela brat HA? Ty jsi otehotnela neplanovane? My jsme se proste do prvni ms chranili kondomem (na sestinedeli jsem teda zvysoka kaslala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
29.12.12 15:43

Přesně tak, proč jsi brala HA? To je úplně zbytečné (a spíš nevhodné), pokud se snažíte o dítě… I kdybys otěhotněla, tak se nic nestane, tělo ví, jestli je už vpořádku nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.12.12 16:24

Jo je fakt že pokud začneš brát antiko a pak se hned zas budete snažit tak své tělo akorát popleteš. Jo a pokud vím tak termínem interupce je bráno dobrovolné ukončení těhotenství, nemám ráda jak si někdo tyto pojmy plete.Ty jsi byla nejspíš na revizi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.12.12 19:00
@Anonymní píše:
Hezký den všem. CCa před 5 týdny jsem musela podstoupit interrupci(plod se přestal vyvíjet). lékař mi doporučil brát antikoncepci hned od toho dne, kdy byl zákrok proveden. antikoncepci jsem brala, ale bohužel vynechala 4 pilulky hned za sebou. s partnerem jsme měli sex/přerušovanou soulož/, ale na to se spoléhat nedá. na internetu jsem četla, že první menzes po interupci či po potratu je anovulační. Myslíte, že mohu být těhotná? děkuji za odpovědi.

Chtěné těhotenství? Interupce a revize je rozdíl. A nechápu to antiko… Buď jsi šla na interupci a pak antiko chápu, protože po revizi, pokud chceš mít dítě tak se nedává. Alespoň o nikom nevím a já sama prodělala jak jedno ZT tak jeden SP… A ne, není anovulační, spíše se po revizi/potratu otěhotní snáze. Jinak brát takhle pilulky, no nevím, asi by jsi se měla zamyslet nad jinou ochranou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová