Interrupce v 31 letech, prosím o názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
8.3.20 10:55
@quinty píše:
@terien presne…ja to vidim uplne stejne. Nechci mit kazdy dite s jinym. Ja touzim po normalni rodine. jak rikam rozum mi rika dat pryc, on se nezmeni. :srdce: rika nech si ho.Tohle byl proste asi brutalni ulet. Ja jsem proste takova, ze porad doufam, ze se nekdo neco zmeni…

Jak vidíš, tak ti srdce moc dobře zatím neporadilo, tak vezmi rozum do hrsti. Nakonec všechny problémy si s tebou vyžere i tvoje dcera a ta si to nezaslouží. Máš možnost to vyřešit, tak bych si přestala komplikovat život a šla jednodušší cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.3.20 10:56

Tezka situace. Pokud to zvladnes sama, tak si dite nech. Jestli to nepujde, tak stejne jine reseni neni. Nebo donosit a dat hned pestounum :nevim:.
Co je pro tebe realnejsi reseni. To si musis sama vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.3.20 11:00

Malá by měla sourozence, já bych měla malýho bobíka, na mateřský bych si dodělala vysokou školu, finančně bych to asi taky dala, bydlení mám. Tohle zní dobře. Proč si mu říkala, že si těhotná? To byla chyba. Zamyslela jsem se, co tu píšou holky. Taky mi někdy vadí nebo manželovi, co učíme naše dítě, tak když si to představím ve střídavce :think: a zpátky bych ho nebrala určitě. No škoda, že si mu to řekla. Tak asi potrat, jestli ti nevadil ten první, tak máš „výhodu“, že víš do čeho jdeš. Na neplodnost po potratu nevěřím, víš kolik nás prodělalo potrat kvůli zamklemu tehotenstvi, vývojové vadě… No každá druhá a nikde nikdo neinformoval, že je riziko neplodnosti, naopak, že do tří měsíců je „úrodná půda“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
8.3.20 11:01

Uz asi vis, ze spolehat na prerusovanou souloz byla kardinalni blbost. Jsou i jine zpusoby nehormonalni antikoncepce - napr. nehormonalni spirala. Pokud si dite nechas, tak se tvuj sen - mit normalni rodinu - rozplyne… Dite bych si nenechala. Samozivitelka se 2 detmi a problemovym chlapem, ktery ti muze 18 let delat peklo odradi snad kazdeho normalniho chlapa. Sla bych na potrat, od chlapa se odstrihla a zacala komplet odznovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
8.3.20 11:49

Dítě bych si nechala, pokud bych se věděla, že to zvládnu a jeho neuvedla do rodného listu, abych se vyhnula řešení problémů s ním. Pochybuju, že se mu bude chtít soudit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.20 13:05

Nenechala. Můžeš mít extrémně uplakané, nespavé mimino- obrovský a dlouhodobý stres s únavou, do toho péče o starší dcerku plus psycho chlap. Šílenost. Na neplodnost po potratu taky nevěřím. Když mi bylo náct, byla jsem na interrupci, pak po 2× samovolném potratu jsem byla na kyretáži, protože neodešlo vše, a stejně se vždycky podařilo otěhotnět na první pokus.

• Citovat
  • Upravit
3248
8.3.20 13:25

A on už ví, že jsi možná těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.3.20 13:32

@Kralikcek Píše že má na testu dálnici a že chlap řekl, že dítě nechce ale pokud si ho nechá, tak se bude starat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.3.20 13:42

Hele a nejde si to dítě nechat a říct, že není jeho? Sice budeš za blbku, ale budeš mít klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.3.20 13:44
@Kristynka22 píše:
@Kralikcek Píše že má na testu dálnici a že chlap řekl, že dítě nechce ale pokud si ho nechá, tak se bude starat

Tak mohli se bavit teoreticky…kdyby byla někdy těhotná…možná to chápu, čtu blbe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.3.20 13:46
@Lovelytrue píše:
Hele a nejde si to dítě nechat a říct, že není jeho? Sice budeš za blbku, ale budeš mít klid :think:

Právě, pokud by mu to už neřekla, úlet na diskotéce na zahnání žalu z rozchodu je taky možnost :think:..a bude mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.3.20 13:49
@Kralikcek píše:
Právě, pokud by mu to už neřekla, úlet na diskotéce na zahnání žalu z rozchodu je taky možnost :think:..a bude mít klid

No právě. Jestli to dítě chce a uživí sama, tak bych se na toho chlapa vyprdla. Pro to dítě bude lepší mít jen matku než tahanice, stres a každý týden stěhování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.3.20 13:52
@Lovelytrue píše:
No právě. Jestli to dítě chce a uživí sama, tak bych se na toho chlapa vyprdla. Pro to dítě bude lepší mít jen matku než tahanice, stres a každý týden stěhování

Tak tak.. nejspíš, ikdyby to už řekla, bych to svedla na plány poplach a už se mu neozvala…pokud je to takovy muž, jak popisuje, nemá cenu čekat jednotnou výchovu, domluvu a než stresovat dítě chaosem :nevim:
O potratu v 31lqtech bych nepřemýšlela, pokud bych se dokázala postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.3.20 13:53
@Kralikcek píše:
Tak tak.. nejspíš, ikdyby to už řekla, bych to svedla na plány poplach a už se mu neozvala…pokud je to takovy muž, jak popisuje, nemá cenu čekat jednotnou výchovu, domluvu a než stresovat dítě chaosem :nevim:
O potratu v 31lqtech bych nepřemýšlela, pokud bych se dokázala postarat.

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
8.3.20 15:12

Toho bych nebyla schopna. Rict hele sorry, tak nic 6 testu ukazovalo blbe :). Nejsme zas tak velky mesto, mame spolecny znamy… doneslo by se to k nemu. Navic proste to neni fer.
Nevim jestli riskovat ze to porad bude debil. Na druhou stranu znama mela podobnou situaci a chlap se po porodu zmenil. Roztal a dite miluje. Ten muj by ho taky miloval, jde o to jestli bych ja nezesedivela. Ach jo. Kez by to nekdo mohl rozhodnout za me. Prvni potrat jsem mela v 25ti letech a opravdu netouzim po tom, si to zopakovat. Ale zase porodit dite a dat mu despotickyho otce? :nevim: Nevim nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová