Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@quinty píše:
Toho bych nebyla schopna. Rict hele sorry, tak nic 6 testu ukazovalo blbe. Nejsme zas tak velky mesto, mame spolecny znamy… doneslo by se to k nemu. Navic proste to neni fer.
Nevim jestli riskovat ze to porad bude debil. Na druhou stranu znama mela podobnou situaci a chlap se po porodu zmenil. Roztal a dite miluje. Ten muj by ho taky miloval, jde o to jestli bych ja nezesedivela. Ach jo. Kez by to nekdo mohl rozhodnout za me. Prvni potrat jsem mela v 25ti letech a opravdu netouzim po tom, si to zopakovat. Ale zase porodit dite a dat mu despotickyho otce?Nevim nevim nevim
Já zastávám názor, že chlap se nikdy úplně nezmění. Dítě asi bude milovat, ale jak se bude chovat k tobě? Jednou debil, navždy debil.
@quinty píše:
Toho bych nebyla schopna. Rict hele sorry, tak nic 6 testu ukazovalo blbe. Nejsme zas tak velky mesto, mame spolecny znamy… doneslo by se to k nemu. Navic proste to neni fer.
Nevim jestli riskovat ze to porad bude debil. Na druhou stranu znama mela podobnou situaci a chlap se po porodu zmenil. Roztal a dite miluje. Ten muj by ho taky miloval, jde o to jestli bych ja nezesedivela. Ach jo. Kez by to nekdo mohl rozhodnout za me. Prvni potrat jsem mela v 25ti letech a opravdu netouzim po tom, si to zopakovat. Ale zase porodit dite a dat mu despotickyho otce?Nevim nevim nevim
A k Tvé dceři se choval jak? kromě toho, že má. mit víc koníčku?
@Kralikcek mel a ma ji rad. Vyzvedaval ji ze skoly, obcas delali ukoly, parili spolu hry. Ale kdyz ona rekla ze se ji neco nechce nebo tak, tak byl nastvanej, ze je lina rozmazlena. S malou mam od narozeni problemy s jidlem- neji, proste nepozre ovoce a zeleninu. Ani kdybych ji lamala v kole. A on je hned hotovej ze jeho dite by muselo, ze by u stolu sedelo dokud by to nesnedlo. Nebo ze by dostalo par facek.
Ona ho obcas zkousela, a to hned padaly slova ze mala lze, vymejsli si - od ni to byla legrace- pro nej lhani. Atd
Na deuhou stranu ted jsme byli na horach kde ji naucil lyzovat, venoval se ji cely tyden. On je proste jak dva lidi v jednom
@quinty píše:
A ohled na dcerku?
mluvíš jak blbka sorry… A neodpustím si, že tvoje děti budou tvoji blbosti trpět.
@Bubla Bůčková ja vim ze jsem pitoma. Normalne se dokazu rozhodovat jasne a rychle. Ale ohledne tohodle vseho mam proste v hlave zmatek. Ale strasnej.
@quinty píše:
@Bubla Bůčková ja vim ze jsem pitoma. Normalne se dokazu rozhodovat jasne a rychle. Ale ohledne tohodle vseho mam proste v hlave zmatek. Ale strasnej.
No je to debilní situace, ale někdo holt život z „výměny manželek“ skutečně žije
no hodně štěstí ![]()
@mamina2017 ne. Ten byl pred sesti rokama z duvodu, ktery uplne nechci rozebirat… nic prijemneho to nebylo.
Jak to tak po sobe ctu, pripadam si opravdu jak z nejaky telenovely. Myslim si, ze jsem normalni a schopna zenska, ale mam stesti na blbce.
@quinty píše:
@mamina2017 ne. Ten byl pred sesti rokama z duvodu, ktery uplne nechci rozebirat… nic prijemneho to nebylo.Jak to tak po sobe ctu, pripadam si opravdu jak z nejaky telenovely. Myslim si, ze jsem normalni a schopna zenska, ale mam stesti na blbce.
A pokazde si za tatinka najdes blbce. Ne ne, to neni zadne stesti, to je jen karma.
Podivej jestli jsi tak schopna jak pises, tak se o dite zvladnes postarat sama. s tim jsi prece pocitala, kdyz jste prerusovali a on to poustel do tebe.
Tak gratuluji a drzim pesti, maminko! ![]()
@Chytrak diky za super nazor. Prerusovali jsme vzdy uspesne. On nikdy deti nechtel. Nevim co se mu pohlo v hlave ze to naposledy udelal do me. Nevim proc, ale ja to tak urcite nechtela. Jedina moje chyba byla, ze jsem verila plodnym, respektive neplodnym dnum a nepanikarila.
Jinak ano, penize, rodinu i bydleni mam, takze se postarat zvladnu. Pouze nevim, jestli privest na svet dite, ktery by melo panovacnyho otce.
@Nora2 píše:
@Chytrak lol karma za co? Za interrupci před 6 lety? 😂 😂
Ne, za tohle jsem uplne nemyslel. Ma spatnou karmu, za neco v minulych zivotech ![]()
@quinty píše:
@Kaileee jak jsem psala vyse, HA brat nemuzu, on deti nikdy nechtel, a prerusovana souloz nam vychazela paradne. S tim problem nebyl. Abych byla konkretni-on to do me lidove receno pustil s tim, ze je urcite neplodny. Zabila bych ho za to. Bylo to i mimo plodne dny, no ale ocividne ne tak mimo.
tohle ale není přerušovaná soulož, to je špatný výpočet ne/plodných dnů.
Já bych si dítě nechala, jelikož jsme proti potratům. Ale s ním bych nebyla, pouze bych si zajistila výživné. Za mě je menší zlo být sama na dvě děti než je vychovávat s člověkem, který mě naprosto nerespektuje a uráží.
Bohužel možným přetahovačkám o dítě v budoucnu se asi nevyhneš…Je to zajímavé, že on naznačuje zájem o střídavku, ač tvrdí, že dítě nikdy nechtěl…
Já bych se řídila srdcem a miminko si nechala. Toho chlapa spíš ne.