Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem byla po revizi - zamlklé těhotenství doma měsíc, nakonec jsem ještě i práci měnila, protože jsem nemohla být s takovými lidmi v práci ![]()
Raději jeďte. Oni vás vyšetří a řeknou co a jak
Hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Moc děkuju
navíc je mi dneska od rána špatně, nevolno, šílený křeče a bolest v zádech.
HCG mi stoupá pomalu, v pátek 80, pondělí 230..
Mám jet radši do nemocnice? Aby se ještě nejednalo o mimoděložnína ultrazvuku neni vidět nic…
na UTZ je ještě brzy, většinou je něco vidět na 1000Hcg. Růst Hcg mi nepřijde nějak špatný a pomalý. Pokud máš křeče, určitě k zajed. Spatně ti může být, to je normální, ale bolesti ne
Psala mi to gynekoložka. Bolelo to, ale člověk musí jít dál. Já mám teďka 18m dvojčátka (asi náhrada za to první). Teďka v dubnu by tomu bylo dva roky. Myslím na to a říkám si, jaké by to bylo mít jen jedno, jestli by to byla holka nebo kluk atd. Zase si říkám, asi to tak mělo být. Příroda to tak chtěla.
Ahoj a muzu se zeptat, jak mas v planu se s tim vyrovnavat? ci cim se smirit?
Omlouvam se za anonym, ale neco jako vycitky me trapi uz dlouho ![]()
No já bych ještě šla i jinam protože v 5tt to ještě nemusí jít nic vidět..u mě taky neviděla…
Ale to může být brzo…navíc to nemusí sedět podle ms mě to taky nesedělo.. měla bych být 25+1 a jsem 24+1.. Já bych teda na vaším místě počkala a nebo zašla jina.. ještě se mi to zdá jako příliš brzo..
Protože na začátku to hraje velkou roli ten týden třeba a vv 4+ něco (5tt) u mě šla vydět jen sliznice takže taky nic a pak až za týden váček a za další srdíčko..někdo dokonce psal že váček měl pozdíš a srdíčko až kolem 9 tt…
@Anonymní píše:
vůbec netušim.. mám týden do zákroku a už z toho začínám být šílená. Brečim celý dny, v práci sedim jak tělo bez duše a vůbec nevím, jak se s tím vším srovnat.
Je mi hrozně a nevím, jestli se s tím srovnam.
Ja mam neco jako zachvaty vykyvu, kdy na vycitky nemyslim a z toho mam pocit, ze uz nikdy nebudu myslet a vycitat si nic jineho.
.Treba dnes me to zas chytlo, kdy sedim jak telo bez duse, chtela bych vratit cas, mnoho udelat jinak, ale nejde to.
Pokud nevis, zda potrat zvladnes a je moznost, ze bys dite i chtela, zasla bych si pro vice nazoru k vice doktrorum.Ono ukoncit se to da jeste dlouho, ci pomerne dlouhou dobu.
A ja bych do leku nesla, projdou Ti celym telem. Interupce je sice krvavejsi, ale jen to zasahne delohu. dekuji za anonym.
Ja myslim, ze urcite. Porad se s gyn.