intimní dotaz

Anonymni
24.9.08 13:45

intimní dotaz

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli když se blíží vaše plodné období máte větší chuť na sex?
A ještě když už je ovulace a vy se potřebujete nutně vrhnout na sex a vaše dítě ne a ne spát, tak jestli to dělat před ním je rozumné? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
24.9.08 13:48

Jo, jo, chuť na sex v plodných dnech je větší, to se popřít nedá. Ale před dětmi bych se teda nemilovala, to by mě i ta největší chuť přešla :lol: … M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
24.9.08 14:01

Chuť stoupá, to je jasný, ale před dětma ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.9.08 14:03

Mno před holkou bych teda nemohla. Ale párkrát mě už manžel ukecal, že jsme malý pustili Pata a Mata a šli na rychlovku do ložnice :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
24.9.08 14:11

Noona: taky fungujeme díky dvd pohádkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.9.08 14:27

nejspolehlivější je kombinace pohádka v tv a k tomu velký hrnek kakaa a na chvilku je pak klid ;-) (pravda taky to není vždy 100%) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
24.9.08 18:29

Svatá pravda:-) Pohádky v tv a nějaká mňamka a je chvilku klid.
A před malou bych teda nemohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
24.9.08 19:32

Tak my teda jedině kdyžb prcci spí anebo je někdo veční veku… a v době ovulace mám poslední dobou chuť, až bych brečela…hehe:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.9.08 19:45

Určitě záleží na tom kolik dítěti je. Když bylo malý asi tak do půl roku tak nám to moc nevadilo, od té doby nikdy…A mimino myslím vůbec nestojí za řeč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
27.9.08 00:17

Já mám teda největší chuť jako naschvál ty 4 dny v měsíci, kdy to zrovna nejde :D . V době ovulace jsem to nějak nepostřehla (ale já vlastně nikdy nepočítala, kdy že vlastně ovuluju :oops: ).
Před malou snad jen po porodu, když spala u nás v ložnici, ale bylo to na prd, tak má svůj pokojík :D . Jinak pohádky na ní zatím ještě nefungují, ale naštěstí se sama zabaví na dost dlouho. A hlavně večer v osm a v poledne se uloží a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí