Spermiogram

Anonymni
22.9.08 21:05

spermiogram

holky mela bych dotaz jak je to se spermiogramem, kdyz bych ho pro partnera chtela bez doporuceni od gyndare. je na internetu nejaky seznam mist, kde toto vysetreni delaji, krome CARu? nic jsem nenasla…
dela se toto vysetreni treba i na urologii v nemocnicich?
diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
22.9.08 21:15

spg

Ahoj,
manželovi ho dělali v nemocnici (určitě to jde v každé větší, zejména fakultních) na oddělení mám pocit že venerologickém :-), a stálo ho to nějakých 200,–- Kč, alespoň v OV. Jen chtěli doporučenku od gynekologa, možná to někde jde i bez toho.
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
22.9.08 21:33

Doporučení od obvoďáka, gyndaře nebo CARU a udělají to na urologii nebo v CARU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
22.9.08 22:33

My jsme byli v CARu i bez doporučení a nic jsme neplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.9.08 15:43

http://www.sex-centrum.cz/

tady dělali manželovi první spermiogram, bylo to na pojišťovnu a žádanku nechtěli

spg mu nedopadl nejlíp, pak začal brát vitamíny a nosit trenky, následující spg (už v CAR) měl o poznání lepší - pořád přemýšlím, jestli tam nemají přísnější kriteria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.9.08 16:16

Pudli a muzu se zeptat jake vitaminy bral?

• Citovat
  • Upravit
3183
28.1.09 16:50

Manželovi dělali spermiogram na Genetice. Myslím,že je to nejjednodušší a nebo jak říkali děvčátka, tak v nějaké FN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.12.16 16:00

Ahoj holky :)
ráda bych se zeptal po jaké době snažení o oplodnění se chodí na spermiogram? S přítelem jsme to nechávali rok přírodě a nic. Poté jsme to nechali být. Ted po roce a pul se snažíme 3 měsíce aktivně a zatím nic. Vím že je to brzy ale napadlo mě že by bylo fajn vědět že jsme oba v pořádku a nesnažili se třeba zbytečně.
Děkuji za odpověd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.16 16:31

Holky prosim o radu. Uz rok a pul se marne snazime. Chtela bych pro chlapa spermio. Musi mit zadanku? Musime jet do caru nebo staci nemocnice? A jeste jedna otazka, bude gyndar hodne nastvanej ze jsem k nemu chodIla na prohlidky aniz bych mu rekla o nasem snazeni? Prosim anonym nebo smazat. Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2751
12.12.16 16:46

My byly v Sanus. s zadankou od gyndare zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.12.16 16:51
@Judithkaj píše:
A pred tim jste se snažili pasivně? :D Bezte ke svému gyn. a domluvíte se.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
13.12.16 11:37

Nam spermo delal muj gynekolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
22.3.19 16:46

Zdravím, můžu se zeptat zkušenějších, co říkáte na tenhle spermiogram? Výsledek je Asthenozoospermie, což je snížená hybnost spermií. Ale když se na to kouknu pořádně, tak progresivní pohyb je 33% tzn. víc než 32% a teda to hodnocení je za to, že celkově pohyblivých je jen 39 místo 40ti? Morfologie 8% místo 4 mi taky přijde v pohodě. Já jen, že se doktorka tvářila docela posmutněle :think: Momentálně se o dítě nesnažíme, to až tak za rok, ke spermiogramu jsem se dostal kvůli jinému vyšetření, ale když už ho mám, tak bych se chtěl poptat, jestli je to teda tak špatné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
22.3.19 18:04

@Michal1986 Zkus se poptat nebo inspirovat tady. https://www.emimino.cz/…y-d-d-13974/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.19 18:04

@Michal1986 nejsem odbornik, ale ta morfologie je spatna. Jedna vec je norma. Druha vec je, ze mas normalnich pouze 8% spermii a 92% je k nicemu (dve hlavicky, dva biciky atd). A ta spatna pohyblivost. Chlamydie vysetreovali, zda nemas? Ty to casto zpusobuji a nemusis mit jine obtize.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex