Jak to je?

Anonymni
18.9.08 13:49

Jak to je?

Ahoj holky. Poradíte mi? Když je ženská těhotná a dostane MS, může ta MS trvat týden a být první tři dny hodně silná? Hádáme se s kamarádkou, já tvrdím, že to takhle nemůže být a ona tvrdí, že jo. Tak kde je teda pravda?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5264
18.9.08 14:20

Známá měla ms první tři měsíce těhu (vlastně ani nevěděla, že těhu je :wink: ).
ale kdybych tento případ neznala, taky bych nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.08 14:21

Myslim si,ze vyjimka potvrzuje pravilo,ale normalne kdyz jsou holky tehu a i tak dostanou menzes,ten menzes je slabsi a kratky…Tak nevim,treba ma nekdo jinou zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
papu
18.9.08 15:00

Kamarádka měla menzes asi pět měsíců zcela normálně. Až když se začla „divně nafukovat“, tak šla k dr, který jí řekl, že je těhotná 8O :lol: :lol:
Byla plnější, takže do té doby jí to ani nepřišlo.

• Citovat
  • Upravit
1357
18.9.08 17:50

Ahoj, moje švagrová zjistila, že je těhu až když měla pohyby, do tý doby normálně menstruovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 17:57

Ahoj holky, moje zkušenost je taková, že když jsem čekala Matesa, ( už je to 6 let ) tak vlastně jsem si zapoměla vzít asi 2 nebo 3 tabletky a vznikl on malý strašáček, normálně jsem 3 měsíce menstuovala a přitom normálně brala HA, když mě došli tabletky, zašla jsem k doktorovi pro jakoby další balení a ouha byla jsem myslím ve 13 nebo 14 tt, takže místo HA jsem šla těhu průkazkou… Takže možný je fakt všechno, ale tohle těhu je uplně jiný, ms od začátku nemám a je mi teda spíš bylo mi zle, ale při prvním jsem se cítila fakt dobře a i když jsem jedla HA Matěj je v rámci možností normální :lol: :lol: :lol: ( je to krásný šikovný kluk…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital