Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michal1986 Tak jsem zvědavá, ale uvidíš ze to nebude nic hrozného
a co ty ATB? Ji dlouho před spermio si je bral?
Ahoj, od své doktorky mám udělaný hormonální profil a testy na štítnou žlázu. To vyšlo ok, tak mi napsala žádanku do CARu na spermiogram (u nás ve městě ho nedělají). Volala jsem do CARu na objednání na SPG dle té žádanky a tam mě cpou na konzultaci. Z CARu mi poslali na e-mail odkaz kde máme vyplnit svou anamnézu atd a objednat se na konzultaci. Ale to já nechci, zatím bych ráda pouze ten SPG. Je to vůbec možné nebo od nich chci moc? Nebo je to normální postup CARů? Díky
@Anonymní píše:
Ahoj, od své doktorky mám udělaný hormonální profil a testy na štítnou žlázu. To vyšlo ok, tak mi napsala žádanku do CARu na spermiogram (u nás ve městě ho nedělají). Volala jsem do CARu na objednání na SPG dle té žádanky a tam mě cpou na konzultaci. Z CARu mi poslali na e-mail odkaz kde máme vyplnit svou anamnézu atd a objednat se na konzultaci. Ale to já nechci, zatím bych ráda pouze ten SPG. Je to vůbec možné nebo od nich chci moc? Nebo je to normální postup CARů? Díky
Já chodím do gennetu a tam je to standartní postup. Můžete se na spg objednat i jako samoplatce a to stojí kolem 1-2 tisíc. Jak kde. A proč nechcete konzultaci? Pokud se vám nedaří otěhotnět, tak to s vámi dál dr. stejně řešit nebude. A odkáže vás na CAR
@Anonymní píše:
Na konzultaci není nic špatného a není to nic závazného. Jen ty výsledky spermiogramu jsou pro laika celkem nesrozumitelné, takže je opravdu lepší, ten výsledek s nimi probrat na konzultaci, držím palce ![]()
@Jessica4 píše:
Já chodím do gennetu a tam je to standartní postup. Můžete se na spg objednat i jako samoplatce a to stojí kolem 1-2 tisíc. Jak kde. A proč nechcete konzultaci? Pokud se vám nedaří otěhotnět, tak to s vámi dál dr. stejně řešit nebude. A odkáže vás na CAR
Nevím proč by to dr. neřešila, nic o tom, že by máme zůstat v caru neříkala… Chtěla jen vidět spg a my taky. Když vyjde na prd tak tam stejně skončíme. Nějak nevidím důvod, aby mi někdo hned zase nabíral HP a cpal mě na IVF (zatím se na to necítím)… aneb co jiného si mám představit pod konzultaci v CARu
@Marlovee píše:
Na konzultaci není nic špatného a není to nic závazného. Jen ty výsledky spermiogramu jsou pro laika celkem nesrozumitelné, takže je opravdu lepší, ten výsledek s nimi probrat na konzultaci, držím palce
A na té konzultaci tedy proberou jen výsledky spg? Tak nechápu na co tedy chtějí naší anamnézu…
@Anonymní píše:
A na té konzultaci tedy proberou jen výsledky spg? Tak nechápu na co tedy chtějí naší anamnézu…
Po nás poprvé nic nechtěli
Já myslím, že nejsi povinna jim po emailu posílat svoji anamnézu, to by mi taky vadilo. A nechceš tam radši zavolat a poptat se jich, co, proč a nač? Asi to má každé centrum jinak…
Manžel byl jen na SPG, nikdo nic neřešil. Bylo to na žádanku od mého gynekologa. Objednala jsem jen termín, přišel tam a za dvě hoďky měl výsledky v mailu. Nikdo se ho na nic neptal. Výsledky jsem vytiskla a zanesla svému gynekologovi, vše mi vysvětlil.
Dobrý den mohla bych vědět výsledky pokud se někdo v tom vyzna
edit admin- upravená fotka
@Domca2000 píše: Více
Dobrý den,
Vaši původní fotku jsem ořízla. Prosím dávejte si pozor na sdílení osobních údajů…
Hezký den
Jana ![]()