Inzeráty na práci učitele apod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MiaBea píše: Více
Ty jsi nejaka „chytra“, s cestinou problemy, az na vyjimky, nemam.
A proc se ptam na netu? Je to rychlejsi a jednodussi nez prohrabavat cely internet.
Ale nikdo Te nenuti odpovidat, ale je asi jednodussi si svou agresi odreagovavat zde nez se svy problemy ucit resit.
Ostatnim se omlouvam za tuto vsuvku.
A kaslu na anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@negra píše: Více
No, učitelku, která na kritiku reaguje takovým agresivním způsobem bych asi pro svoje dítě nechtěla. To mi přijde horší, než chyby v pravopisu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Více
No jo, ale koukni, ze agresivne reagovala jako prvni ta slecna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak k tobě bych chtěla dát dítě do výuky. ![]()
Prosímtě, ty tam nemáš co dělat … Jdi dělat něco jinýho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Koukam, ze mas „dobrou“ naladu nebo mindraky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš oslovit sama školy v okolí, kde žiješ, funguješ. Jsou různé oficiální stránky, kde ředitelé nabízí aktuálně volná místa. Pak je možnost, že se přidáš na fb do skupin, kde nabízí práci v ped. oborech. Vidím, že tam denně nabízí. Případně někdo sám tam zadá poptávku po práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, to uznávám. Ale jako profesionál bys to měla ustát. Víš jak dovedou člověka vytočit haranti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vy, co jste se tu do me pustily, zamyslete se, proc to delate…
A jsou tu i holky, ktere diskutuji bez problemu, cim to asi bude…
Příspěvek upraven 28.04.24 v 10:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nejenom haranti. Ale mas pravdu, deti dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, mně přijde, že je velký nedostatek odborníků dnes a berou fakt kde koho. U syna v družině se za rok vystřídaly tři vychovatelky a teď tam žádnou nemají, poslední odešla před měsícem. Teda není to učitelka, to je mi jasné, ale nedělám si iluze vzhledem k tomu, kolik lidí neustále hledají. Rotace lidí je šílená.
- Citovat
- Upravit
@Mango_Lassi píše: Více
A pritom ctes, ze hledaji ucitele s aprobaci, ale jestli pak nenajdou…No, nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mango_Lassi píše: Více
tam, kde je vysoka fluktuace zamestnancu byva obvykle neco spatne. Ale u vas to muze byt zpusobeno i tim, ze v praze ziska clovek se vzdelanim praci za uplne jine penize. Nastupni plat ucitele je 32t, ja se blizim stropu 42t. Nastesti mam mnohem vyssi plat, protoze makam navic. Nastesti uz mam vlastni deti samostatne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ve ctvrtaku a bylo nám řečeno, že životopisy máme začít rozesílat na začátku pátého ročníku (hlavně v listopadu, pak prosinec, leden). Hledat práci na jaře je opravdu už pozdě, na většině škol už mají úvazky na další rok už dávno rozepsane, maximálně někde budou hledat matikare nebo fyzikare, kterých je brutální nedostatek.
Nespolehej jen na inzertní portály, je lepší napsat mail rovnou do školy, kde bys chtěla pracovat. Oni si ty životopisy zakládají a třeba se ti jednou ozvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslim si, ze problemom su rodicia, ktori si myslia aj doma svojim harantom tvrdia, ze ucitel ako profesional musi vsetko ustat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlatovláska555 píše: Více
mam temer 30letou praxi. Zadosti o praci je nejlepsi rozesilat v breznu/dubnu. Skoly mivaji jasno o uvazcich v dubnu/kvetnu. Vsechny sve pracovni pohovory jsem absolvovala v rozmezi duben-cerven (vyjimecne i cervenec).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit