Inzeráty na práci učitele apod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.4.24 08:35

Inzeraty na praci ucitele apod

Kdy prosim zacinaji skoly zverejnovat nabidky na praci ucitelu? Kveten? Cerven?

Je nejaky souhrnny web s nabidkama prace ve skolstvi?

Co je to v ucitelstvi „plny pracovni uvazek“. Kolik hodin prime a kolik neprime prace? Co vsechno se do neprime pocita? Domaci priprava, co jeste?

Do ceho se napr. pocita pobyt s detmi na skole v prirode, na lyzaku? Je to povinne?
Jak se to plati?

Dekuji vsem.jsem vystudovana ucitelka, dosud jsem neucila, ale rada bych.
Pripadne uvitam tip, kde tyhle a podobne informace najdu.

Prosim anonym, pripadam si uplne pitoma a stydim se.

Příspěvek upraven 28.04.24 v 09:48

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64982
28.4.24 08:42

Nabidky uz jsou davno. My mame na strankach kraje v sekci skolstvi a kvic. Ale to nevim, jestli neni jen krajove. Prima činnost je 22 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
28.4.24 08:51

Úvazky už se víceméně dělají. Je nejvyšší čas se jít na místo poptat.
Doporučuju stránky. učitelské noviny.cz bez háčků a čárek. Je tam sekce inzerce, volná místa.
Jinak přímá činnost je 22 hodin týdně. To je to, co musíš odučit. Zbytek jsou různé dozory, přípravy, opravování, občas třídní schůzky, porady, školení..
Lyžáky, školy v přírodě atd. povinné nemáme. Jet klidně můžeme, ale většina učitelek nechce. Placené to samozřejmě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.4.24 08:56

Na webu školy, kam chodí syn, ty nabídky jsou snad už rok. Každou chvíli někoho hledají. Nemáš kolem svého bydliště školy, kde bys chtěla pracovat? Zkusila bych se podívat na weby okolních škol

• Citovat
  • Upravit
66799
28.4.24 08:56

Na zs je po zapise, takze uz vedi, kolik ucitelu budou potrebovat. Na ss jeste dojizdeji prijimacky. Ale inzeraty uz se objevuji. Souhrnny web neexistuje. Staci zadat do vyhledavace ucitel prace a vyjede ti bambilion inzeratu. Pomuze FB. Ja vsechny sve prace ziskala tak, ze jsem obeslala s motivacnim dopisem a zivotopisem vsechny skoly, kde jsem byla ochot na pracovat. (svou prvni po telefonu, bylo to v roce 1995).
Na zs je prima cinnost 22 hodi, na ss 21 hodin, ale dobry ucitel odpracuje mnohem vice nez 40 hodin tydne. Do neprime se pocita priprava, opravy praci, administrativa, organizovani mimoskolnich akci, schuzky se zakonnymi zastupci, jednani s zaky, spoluprace s ostatnimi uciteli, porady, skoleni,..
S mimoskolnimi akcemi je to ruzne. Reditel ma pravomoc ucitele na ni vyslat. Vse pak hradi zamestnavatel.

Nez oslovis potencialniho zamestnavatele, zjisti si typ/tip.

Příspěvek upraven 28.04.24 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
28.4.24 08:58

Na mimoskolnich akcich zaplaceno je 8 hodin denne

Příspěvek upraven 28.04.24 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10831
28.4.24 08:58

@matkabagristy typ/tip mne taky prastil do oci, češtinu asi neuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
28.4.24 09:01
@Tarena píše: Více

jsem spravce skolnich stranek. Pred zverejnenim ctu kazdy text. Jsou ucitele, kteri pisou jak hotentoti. Zas jsou zpravidla hodne dobri v necem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
28.4.24 09:01
@Anonymní píše: Více

Názorná ukázka toho, že učit může opravdu každý. Ach jo :,( Nechápu, jak vystudovaný pedagog může mít takové otázky + ten pravopis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.4.24 09:03
@MiaBea píše: Více

Překvapuje mě to taky. Čekala bych, že jakožto absolvent pedagogické fakulty, by to měla vědět.

• Citovat
  • Upravit
66799
28.4.24 09:09

Ja dostavam k sobe zacinajici ucitele. Obvykle jsou dost vyjukani. Snazim se davkovat, co nase prace obnasi, ale je toho strasne moc. Na to vyska cloveka nepripravi. Nehlede na to, ze se do skoly dostavaji lide, kteri neabsolvovali pedagogicke vzdelani a zakladku videli naposledy, kdyz v ni sedeli na opacne straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
28.4.24 09:18

Inzeráty jsou na ucitelskenoviny.cz a i na dalších pracovních serverech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
28.4.24 09:20
@matkabagristy píše: Více

Vy zase píšete potencionální :mrgreen: ale nejste učitelka.
Každopádně pravopis některých učitelů je tristní a bohužel jako rodiče dětí ve spádových školách nemáme moc na výběr. Upozornit učitele na chyby v pravopisu by asi nedopadlo nejlíp :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
28.4.24 09:32
@Anonymní píše: Více

Koukám, že učit dnes už může fakt každý. :roll:

Nechceš jít radši za pokladnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799