inzeráty-prodej věciček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
20.5.10 11:42

inzeráty-prodej věciček

Mamči poradíte mi? Chystám se prodávat nějaké věcičky po prckovi a nemám s prodejem žádné zkušenosti. Pokud prodáváte přes internet,

• dáváte inzeráty na více www stránek (mimibazar, aukro, sbazar, …) nebo vždy jen na 1 z výše uvedených?
  • Spíše prodej v AUKCI nebo OBYĆ?
  • Kde jste byli v prodávání nejúspěšnější(prodali jste nejvíc věcí)?
  • Jak jsem se tak dívala na pravidla, asi není moc šance něco prodat, pokud člověk nic nezaplatí že? (mimibazar-členství, Sbazar-umístění TOP, na aukru se v případě úspěšného prodeje platí vždy) Je to tak, jak se domnívám?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4282
20.5.10 11:51

Ahoj,já mám zaplacené členství na 3 měsíce na MMB,a raději prodávám a nakupuji přes aukce.Zatím se mi to ukázalo lepší,než čekat s inzeráty.Ale záleží na každé ,jak se rozhodne. :mavam: Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
20.5.10 12:10

Tak já sice členství zaplacené na MMB nemám,ale spíš oblečení prodávám-i kupuji- přes aukce…většinou udělám větší balíky,po více kusech,maminkám se vyplatí za jedno poštovné koupit více věcí než jen jednu a peníze máš taky hned než čekat že se něco prodá,prodávajících je spousta…ale záleží na tobě,jestli chceš věci dát hned pryč,mě třeba zabíraly místo…tak jsem byla ráda že jsem je prodala..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
20.5.10 13:26

také mám zaplacené členství na MMB a už jsem toho spoustu prodala, ale taky nakoupila :pankac: no a aukce to je jak brambůrky, jak jednou začneš … :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.10 13:54

Holky, jaký je rozdíl v tom jestli mám nebo nemám zaplacené členství na MMB? Já si koupila jen pár aukcí na MMA a členství tedy nemám… Objasníte mi prosím rozdíl? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
190
20.5.10 14:10

Já prodávám na Bazoši a taky na MMB, oboje bezplatně. Zatím bazoš se mi osvědčil víc. Záleží za kolik chceš prodat. Díky silným sekáčům na internetu se použité věci dají prodat pouze za zlomkové ceny (s tím počítej), když se povede za polovic, je to úspěch.
Vždy si udělej nejdřív průzkum na servru.
Aukro mi nevyhovuje, že je placené a to jen na 9 dnů.
Taky nezapomeň inzeráty aktualizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
20.5.10 14:20
Anonymní píše:
Holky, jaký je rozdíl v tom jestli mám nebo nemám zaplacené členství na MMB? Já si koupila jen pár aukcí na MMA a členství tedy nemám… Objasníte mi prosím rozdíl? Děkuji :kytka:

tak když máš předplacené aukce,tak budeš jen prodávat na aukci-je to časově neomezené…a když nemáš ,,účet,, na MMB tak to sice nevadí,ale já tam jsem zaregistrovaná-zadarmo,tutíž nemám žádnou hvězdičku- pod stejným jménem jako na MMA a věci na prodej tam mám taky,rozdíl v placeném na MMB že inzeráty od platících se ukazují v nabídce přednostněji a je tak větší šance pro prodej…přečti si něco o tom členství.....tam je to trochu vysvětleno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová