IPhone 4s, názory a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
29.4.14 11:42
@Montte píše:
@nickko mám 4s a jsem ohromě spokojena :) za 5s bych ho ani neměnila má ho přítel ale do ženské ruky spíš pasuje ta 4s fakt doporučuju, apple je nej značka!

apple urcite neni nej znacka, je to hlavne styl.Nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.14 14:24

Ahoj lidi, koupil jsem si pouzity iphon 4… normalne vsechno fungovalo… a pak najednou zablikal displej a telefon se vypnul a od te doby se s nim nic nedeje… nevite nekdo cim by to mohlo byt??? diky za radu… :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.7.14 14:28
@benik19 píše:
Ahoj lidi, koupil jsem si pouzity iphon 4… normalne vsechno fungovalo… a pak najednou zablikal displej a telefon se vypnul a od te doby se s nim nic nedeje… nevite nekdo cim by to mohlo byt??? diky za radu… :( :(

je to rozbitý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
20.7.14 14:42

@benik19 zkus restart, podrz zaroven home button a tlacitko on/off do te doby, nez se na lcd zobrazi jablko, pokud se tak do cca 30 vterin nestane, pomuze jedine servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.14 14:42

Hmmm to je mi jasne ale jestli nekdo nevi cim by to mohlo byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.14 14:43

Jj to jsem zkousel tak uvidim zitra v servisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
28.8.15 08:22

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s vypadáváním hovorů u 4S? Jak jste to řešily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.6.16 18:18

Wifi

Ahoj, prosím o radu. Dcera má nový iphone 4s a po nejake aktualizaci-nevim jake, ji prestala fungovat wifi.Je nadobro pryc? Nebo se s tim da neco delat.Diky za příp. odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
21.6.16 18:41

@nickko kup si rovnou 5s pokud nejsou problém finance. Nechci to napsat nějak blbě, ale 4s už je takový zastaralý a těžký. 5eska je super. Mimochodem nejprodávanější iphone. Ani 6 a 6 plus neměli takový úspéch. Jsou moc drahé, velke a zaoblené. Já bych 6stku nechtěla. Klouže v ruce a lidé si dost stěžují na to, źe jim často padá.

Ale tady je řeč o 4s. Fakt doporučuji koupit rovnou 5s. Už šla cenově hodně dolů. Ale POZOR! Na jablíčku se stane člověk závislí. Já taky pár let zpět odsuzovala, že apple mají jen snobi. Dokud jsem iphone nedostala já. Teď už bych se k androidu nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák