Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky lidičky, hledám někoho kdo rozumí autocadu a má k němu přístup. Máme ve škole domácí úkol a nějak s tím nehnu
. moc děkuji renča
Ahoj co potrebujes vedet? S cadem jsem delala ve skole a chvili i v praci, uz je to sice delsi doba, ale treba si vzpomenu ![]()
Mám nakreslit domeček a předělat ho na vodohospodářskou budovu, to jakž takž mám, ale mám to orámečkovat a připravit na tisk, převod do pdf. ale jelikož tomu fakt nerozumím tak hledám někoho kdo má na ten program přístup a udělal mi to.
@Diggy píše:
Mám nakreslit domeček a předělat ho na vodohospodářskou budovu, to jakž takž mám, ale mám to orámečkovat a připravit na tisk, převod do pdf. ale jelikož tomu fakt nerozumím tak hledám někoho kdo má na ten program přístup a udělal mi to.
Tak já přístup mám, pracuji s ním denně
A máš udělat rámeček v modelovém nebo výkresovém prostoru? Správně by to mělo být ve výkresovém. Tam si připravíš výkres na tisk, včetně rámečku a razítka. Převod do pdf je pak stejný jako tisk na plotter.
Jo to bude asi přesně ono a mohla by to poslat? musím tam ještě něco dodělat ale kdyby to šlo tak bych ti byla moc vděčná
@Diggy píše:
Jo to bude asi přesně ono a mohla by to poslat? musím tam ještě něco dodělat ale kdyby to šlo tak bych ti byla moc vděčná
Napíšu ti SZ s e-mailem, na který to pošleš ![]()