Program autocad - rizumíte mu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
25.4.14 16:53

program autocad

Ahojky lidičky, hledám někoho kdo rozumí autocadu a má k němu přístup. Máme ve škole domácí úkol a nějak s tím nehnu :pocitac: :,( :cert:. moc děkuji renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8769
25.4.14 16:57

Ahoj co potrebujes vedet? S cadem jsem delala ve skole a chvili i v praci, uz je to sice delsi doba, ale treba si vzpomenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.4.14 17:07

Co potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
25.4.14 17:26

Mám nakreslit domeček a předělat ho na vodohospodářskou budovu, to jakž takž mám, ale mám to orámečkovat a připravit na tisk, převod do pdf. ale jelikož tomu fakt nerozumím tak hledám někoho kdo má na ten program přístup a udělal mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.4.14 08:45
@Diggy píše:
Mám nakreslit domeček a předělat ho na vodohospodářskou budovu, to jakž takž mám, ale mám to orámečkovat a připravit na tisk, převod do pdf. ale jelikož tomu fakt nerozumím tak hledám někoho kdo má na ten program přístup a udělal mi to.

Tak já přístup mám, pracuji s ním denně ;) A máš udělat rámeček v modelovém nebo výkresovém prostoru? Správně by to mělo být ve výkresovém. Tam si připravíš výkres na tisk, včetně rámečku a razítka. Převod do pdf je pak stejný jako tisk na plotter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
26.4.14 10:18

Jo to bude asi přesně ono a mohla by to poslat? musím tam ještě něco dodělat ale kdyby to šlo tak bych ti byla moc vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.4.14 17:36
@Diggy píše:
Jo to bude asi přesně ono a mohla by to poslat? musím tam ještě něco dodělat ale kdyby to šlo tak bych ti byla moc vděčná

Napíšu ti SZ s e-mailem, na který to pošleš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.4.14 17:42

@Diggy Máš SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
26.4.14 20:03

O. k. ozvu se