Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím, doporučte mi nějaký dobrý krokoměr do mobilu (pro Android), se kterým jste spokojené a nejlépe když hodíte i odkaz, kde se to dá stáhnout. Samozřejmě zdarma ![]()
Jsem na to celkem tupoň
, v mobilu nemám net, takže potřebuji něco, co reaguje na pohyb, když má člověk ten mobil v kapse. A nahrát to tam asi budu muset přes USB kabel, nebo jak??? ![]()
@Gina108 mela jsem NOOM. Ale je to anglicka aplikace. Kdyz jsem mela mobil v ruce a drzela rovne, tak opravdu pocital presne. V kabelce pocitej s velkymi rozdily.
Kdyz jsem mobil drzela v ruce a jen ze zvedavosti zkousela, jak funguje, vsimla jsem si nasledujiciho. Pokud jsem udelala mene, nez 5 kroku, nezapocital je. Tedy zacal je pocitat, ale jak jsem se zastavila, tak je zase sebral.
pokud tedy chces vedet, kolik kroku presne udelas za den, treba v praci, kde se casto zastavujes, tak asi moc presny nebude. Pokud ale chces chodit na prochazky a vedet, ze udelas treba 6000 kroku v tahu, tak tam je na mobilni aplikaci relativne presny. Samozrejmne krome aplikace asi take bude zalezet na kvalite telefonu.
A pokud nemas mobilni internet, mas na mobilu wi-fi? pokud jo, nemel by byt problem neco nahrat primo.
@trpaslinka díky
, zkusím pohledat. Potřebuju to kvůli běhání, abych si zhruba změřila uběhnutou trasu.
Máš na mobilu gps? Na běhání je super endomondo. Jenom teda zapnutá GPSka šíleně žere baterku.
@Gina108 To si spis stahni nejakou aplikaci, ktera Ti nebude reagovat na kroky, ale neco s GPS. Od teze firmy jsem mela aplikaci na kalorie a tam ve cviceni se to dalo zapnout, ze chci zacit behat a ono to podle GPS snad melo pocitat. Ale nikdy jsem to nezkousela. Ale urcite neco takoveho bude existovat i jako samostatna aplikace.
U krokomeru to totiz reaguje na pohyb a tak staci, aby ses pohupovala na miste a spocita Ti to kroky a ne vzdalenost.
@lucenka píše:
Máš na mobilu gps? Na běhání je super endomondo. Jenom teda zapnutá GPSka šíleně žere baterku.
No jako mám tam GPS, ale zakázaný. Mám Samsung Galaxy Ace. Já mám prostě takovej tarif z firmy, kde jsem pracovala, že volám skoro zadarmo, zato net stojí šílený prachy, tak jsem si veškeré stahování zablokovala, takže asi ani ta GPS nejde, fakt nevím ![]()
Ahoj my používáme na záznam trasy orugs maps, je to přes gps satelity, připojení k netu nepotřebuješ ![]()
@Gina108 na GPS net nepotřebuješ. Mám ještě simku s kreditem, takže připojení k netu jinak než přes wifi by mě hned sežralo
Jenom tý GPSce chvíli trvá, než si najde satelity a polohu.
Note 3 má hezký vestavěný…aplikace která hlídá příjem jídla a kalorii a počet kroků s cílem kolik chtete zhubnout a podobné serepetičky.
Jinak Endomodo, u T-mobile byla nedávno plcená verze na rok zdarma, asi měsíc zpět nevím jak teď. Ale dá se tam nastavit i chůze. Dřív jsem používal.
Ahoj holky, měla jsem stažených několik krokoměrů a vždycky jsem měla stejný problém - když jsem zamkla mobil a dala do kapsy, přestal počítat. Počítal jen kdžy jsem měla mobil rozsvícený a odemčený. Nevíte co s tím? Kde se to dá nastavit?
Neznáte prosím či nemáte zkušenosti s TOUTO aplikací?
Mělo by to měřit vzdálenost, prostě takový krokoměr… ![]()
@Bjustřík ahoj stou tvoji ne ale pouzivam ( s health) a spokojenost.
Spíš bych ti doporučila nějaký náramek, dají se teď koupit za celkem dobrý peníz a přesnost je vyšší než při aplikaci.