Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezké ráno všem, prosím o radu a zkušenosti. Chceme koupit dceři mobil, tak, aby splnil očekávání 13-leté slečny. Mobil už má, snaží se být na něho opatrná, zatím se nestalo, že by ho někde za ty 2 roky nechala. Proto jí chceme koupit nový, tak, aby splnilo funkci foto, mp3, popř. mp4, internet a různé potřeby pro slečny v tomto věku. Tablet nechce, opravdu dobře přenosný, ale přehledný mobil.
Díky za rady. ![]()
@Snehurenka tak zkus tyto
Samsung S6810P Galaxy Fame
Samsung galaxy young
SONY Xperia E Dual (C1605)
@Snehurenka píše:
@MarkétkaBeruška aha dobrá poznámka cca 4 tis., díky
Aha, chtela jsem napsat S5
Tak to nevim, mozna nejaka Nokie? Bud polodotykova nebo s klasickou qwertz klavesnici. Maji je v krasnych batvach a cena taky nebude vysoko ![]()
Samsungy jsou velmi předražené vzhledem k tomu co umí. Ve 13 letech by už sw mohla sama podívat po mobilu, co by se ji líbil, pokud to ma být překvapko, zašla bych na sytejsi googla, je tam mnoho diskuzi a poznatků. Minulý rok jsem tak došla ke svému htc desire x ![]()
Se vtírnu s dotazem, jo? Mobil pro třeťačku. Asi dotykovej a aby tam šly stahovat nějaký hry. Co nejlevnější.
Za ty peníze bude nejlepší Nokia v WP.
Nokia Lumia 520
Sony Xperia L
Nokia Lumia 625
LG P710 Optimus L7 II
Na Nokie nemá Android takže nevím jak je to s podporou všemožných her, jinak já bych sáhnul po LG L7 II
@PetraJ píše:
Se vtírnu s dotazem, jo? Mobil pro třeťačku. Asi dotykovej a aby tam šly stahovat nějaký hry. Co nejlevnější.
Co je to co nejlevnější. Ono nevyplatí se moc kupovat nějaké šeidvky. Cenová relace by se hodila. Nějaký finanční limit.
@sadlo-maslo-uzeniny píše:
Co je to co nejlevnější. Ono nevyplatí se moc kupovat nějaké šeidvky. Cenová relace by se hodila. Nějaký finanční limit.
Já nevím, tak do dvou tisíc.
Tak jsme pořídili tento
, všem díky za tip. Stál 3990,– Kč a je teda fakt supr, spousty funkci a velký displej
.