Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte již někdo doma? ![]()
Uvažuji o koupi ![]()
Budu ráda za veškeré aktuální informace jak jste s ním spokojený nebo naopak ![]()
A poslední otázka, které obaly se vám osvědčili a odkud je objednáváte ![]()
Je tu někdo kdo zakoupil přímo v Applu mobil? Většinou všichni kupují přes operátory ![]()
A prosím ještě máte nějaké folie na něj? a konkrétně jaké ![]()
Ja mam 5S od Vanoc a nemuzu si ho vynachvalit. Predtim jsem mela 4S a myslela jsem, ze si na zmenu velikosti nezvyknu, ale opak byl pravdou. Folii i kryty jsem kupovala na Alze. Zasadne kupuji silikonove, protoze plastove mi telefon odiraly. Vyrobky Applu kupuji na oficialnich strankach Applu, protoze je to nejlevnejsi a dosel mi asi za tri dny.
@Densynka ja som ho zvazovala a nakoniec mam svojho prveho androida. Hw horsi ako iny vyrobcovia, este vacsie restrikcie ako u predoslych verzii. a cena k tomu vysoka.. Mam xiaomi a zvykam si ![]()
Mam ho doma od patka a cekam na simkartu abych ho vyzkousela. osobne bych objednala pres apple mobil, ja ho brala pres Alzu a uz nikdy tam nic nekoupim.
Urcite 100% doporucuji!! Taky jsem neverila, ze s nim budu spokojenejsi nez se 4S, ale opak je pravdou. Za me jdi kazdopadne do nej
![]()
Mam, je supr
predtim jsem mela 4, ale na zmenu velikosti jsem si zvykla hned..
Kryt mam Tenhle a s bilym iphonem to vypada moc dobre.
@Andrejka88 @gyffy @JulkaD @Majdula83 HOLKY A CO MAJÍ ZA BARVU BÍLOU S JAKOU VARIANTOU STŘÍBRNOU NEBO ZLATOU? LÍBÍ SE MI ASI VÍCE STŘÍBRNÁ…:)
@gyffy proč už nikdy víc na alze?.. já mám paušál od o2 to tam asi musím zajít že??
@Densynka cekala jsem na nej 3 mesice, koupila jsem ho tenkrat za nizsi cenu, kdyz jsem si pro nej sla, tak behem 3 mesicu jsem si zmenila trvale bydliste a kvuli tomu mi ho odmitli dat, ze si ho mam opet objednat, samozrejme uz za stalou cenu a ze opet muzu cekat klidne i x mesicu nez opet prijde
@gyffy a mohu se zeptat jak to bylo s tou simkou? Já mám paušál tak to si budu muset zajít asi přímo na prodejnu že? ![]()
@Densynka simku ti predelaji na prodejne na pockani. Ja jsem na ni cekala skoro cely svatky, protoze jsme prominentni zakaznici a ti to musi resit jedine pres telefon a pak cekat az ti ho nekdo po svatcih zvedne
takze samy vyhody!!
jinak ja mam variantu bilo-zlatou, ale stejne ho mam porad zadelany krytem, protoze mam maly dite a 4S jsem mela porad na strepy ![]()
@Densynka ja mam cerny a simkartu vymeni operator na pockani ![]()
@Andrejka88 taky jsme prominentni a bylo to na pockani ![]()
@gyffy mne rekli, ze se do tohoto systemu vubec nedostanou a stalo se mi to uz nekolikrat. Mame sveho osobniho cloveka, ktery nam vse zarizuje a nikdo jiny nemuze. Ale my jsme u Vodafonu…