Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky mám takový dotaz dá se koupit mobil s barevným displejem pokud možno ne dotykový a aby přehrával mp3
pokud možno tak do dvou tisíc. Mamky telefon mi už leze fakt na nervy volám jí z ničeho nic mě neslyší samo se zapíná hands free atd. dík moc
Jako urcite se da do takove ceny koupit i tve pozadavky by splnoval ale znacku- jelikoz vlastni zkusenost nemam neporadim ale zkuz si nechat poradt v obchode
Vsude v prodejne, ty nokie..asi..je toho hodnde uz od 1500.pekny telefony
@katula9 jakákoliv obyč nokie - cena v pohodě, barevné displaye už má dnes vše, není dotykový, mp3 přehraješ i na těch nejobyčejnějších za 700 kč.
My máme tento ve školce jako „pracovní“ a je super za tu cenu.Jen teda displej není úplně velký, ale myslím, že stačí.
https://www.t-mobile.cz/…13/11436668/?…
Také bych potřebovala nový mobil, mám v čudu baterii. V žádném případě bych nechtěla dotykový, nevím jestli se ještě nedotykové prodávají. No navštívím pordejnu, nedá se nic dělat ![]()
Ahojte maminky, můj starý mobil dosloužil a tak vybírám nový a našla jsem i značky, které jsou pro nás neznámé tak mě zajímá jestli nemáte nekdo zkušenosti s těmito telefony:
Huawei Ascend Y530
Lenovo S720i
Od toho Lenova mě zrazovali tady v prodejně, ale to mi přišlo, že se snažil vnutit něco od nich ![]()
@baaruunkaa Ahoj, znalec nejsem, ale měli jsme Huawei a do půl roka začal blbnout a po dalších 3 měsících mrtvo. Takže tam už ne :-/ já mám Note 2 a nemůžu si ho vynachválit ![]()
@baaruunkaa ten Huawei je v poslední době hodně in
vím, že ho má kámoška a z dovolené posílali mmsky a pod a říkali, že samsung nefungoval a ten Huawei jel jak fretka ![]()