Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Měla jsem iPhone 6s, je to o zvyku, ten telefon mi nevadil
dělal krásný fotky, baterie vydržela dlouho, každopádně jsem zvyklá na android a telefon jsem vyměnila za Huawei nova 3, a neměnila bych
krásný fotky, vydrží dlouho, neseká se nic ![]()
Ja bych sla do iphonu, ale jenom tehdy, pokud bych mela i Macbook nebo by aspon bylo v planu si ho v dohledne dobe poridit. Jinak Samsubg je urcite dobra volba, ostatni neznam. Hodne stesti s vyberem
samsungy jsem měla 3 a u všech to byla katastrofa. ten poslední samsung galaxy j5 no prvního půl roku fungoval úžasně a pak se začal zpomalovat sekat, když mi někdo volal a měla jsem otevřenou aplikaci tak se mi nepodařilo to zvednout :/ no ani ne po dvou letech jsem ho vyměnila za iphone 6s plus
a je to super člověk si zvykne rychle nečekala jsem to ale strašně rychle jsem se s ním naučila a zvykla si na ty změny proti androidu a plus je horší baterie než u 6s takže za mně jdi do toho
znám dost lidí, který přešli na apple a nikdy by se k androidu nevrátily ![]()
Já tedy po letech bojů s androidy přešla na 5s a už s ním jsem byla fakt spokojená, akorát moje tehdejší nokia lumia líp fotila. Kdyby byly telefony s windows, zůstala bych u nich, ale android už nikdy. Mám teď iphone 7, baterka pořád není úplně zázrak, ale jinak jsem naprosto spokojená a stejně tak i muž, kdysi zarytý odpůrce apple.
Já to vnímám tak že s iponem se naučí kdokoli. I ten kdo není IT zdatný. Pro tyto lidi je telefon i bezpečný. S androidem, už to tak jednoduché není. Lze tam změnit tisíce věcí, lze tam nainstalovat tisíce aplikací i ty neověřené, které si můžou na pozadí dělat spoustu nepěkných věcí. Pro běžného uživatele to může být zbytečně složité když chce zamezit všem bezpečnostním rizikům. Iphone je uživatelsky přívětivější ![]()
Za mě rozhodně iPhone. Má jednoduché uživatelské prostředí, baterka luxusní. To bych si dovolila nadávat na baterky u Androidů, které se rychle opotřebují a člověk za rok kupuje další. Fotky a spolehlivost softwaru 100%. Momentálně mám iPhone 8 a nemůžu si ho vynachválit