Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lena192 32 je podle mne málo. I ty fotky žerou spoustu místa. iCloud je proste úložiště, kam se ti zalohuje cely telefon - pripadne si můžeš vybrat, co tam chceš mít. Do určitě velikosti je zdarma, pak placeny podle toho, kolik prostoru si dokupujes. Ja uz platím ![]()
@Lena192 Tak to ti bude těch 32gb stačit. Tady si o tom něco přečti - https://search.seznam.cz/?…
funguje to dobře, všechno tam máš zálohovaný, od fotek po kontakty, poznámky atd. Na hudbu si stáhni Documents, tam se dá stahovat rovnou třeba z Uložto a bude se ti to ukládat rovnou tam, není potřeba pc, tam se tůžeš mít i fotky, knížky atd. K tomuhle telefonu nečekej návod k použití, je to opravdu jednoduché, do androidu bych už nešla. Ještě dodám, pluska jsou už dost velký, není to do jedný ruky, nestrčíš ho jen tak do kapsy atd a jak už jsem psala na sedmičku si musíš koupit buď bezdrátový sluchátka nebo redukci ![]()
Já mám iPhone 7 (akorát teda 128 gb) a jsem s ním naprosto spokojená. Na nabití mi v pohodě vydrží celý den (někdy i dva), přestože ho používám opravdu hodně. I když máš hodně fotek a tak, měla by ti stačit 32 (sama mám v mobilu strašně moc fotek a mám přes 100gb volných ![]()
A máš tam i paměťovou kartu. Ja si tenhle model nemůže vybavit.