Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj mám takový dotaz ohledně výběru mého prvního iPhonu. Uvažuji o koupi IPhonu 6s plus(64gb) nebo o IPhone 7(32gb). Když tam budu mít klasické aplikace(messenger, Facebook, instagram, a pod.), písničky, nějaké ty fotky, zkrátka každodenní použití v podobě aktivní používání sociálních sítí, občas nějaký ten film, či seriál, a časté poslouchání hudby, a i to volání a chatování každý den. Chtěla bych se zeptat, jestli mi vydrží při tomto používání celý den na 1 nabytí? Taky bych ráda věděla jak to je s přenosem fotek a hudby do PC s Windows 7,10 a s PC do mobilu, a jak je to se stahováním písniček zadarmo. Bude mi ta 64 gb verze iPhonu 6s plus nebo iPhone 7(32gb) stačit? Děkuju moc za odpovědi, a pokud máte nějaký tipy tak sem s nimi:)))
Ahoj já mám teď pár dní iPhone SE (manžel měl 5s rok a teď má taky SE) a nemůžeme si to vynachválit. Hlavně to, jak mobil „šlape“ využívám ho hodně hudba na běhání, chat, internet jede pořád a večer mám cca 50% baterky
hudba se přenáší pomocí iTunes z počítače bez problému. Fotky jsem zatím nezkoušela nebyla potřeba. Jinak foťák bezkonkurenční. Má to různé vychytávky no spokojenost
Jo a jinak mám paměť 32GB a manžel 64GB a vše ok. Muž měl dokonce 16GB a taky ok. Fotky se ti automaticky stahují po vyfocení do počítače, tak nemusíš nic přetahovat. ![]()
Ahoj, za mne - měla jsem 6s plus 124 GB a pro mne ta paměť akorát
ale já jsem sysel. Jinak co se tyce baterie - vydrží cely den psaní, volání, chatování apod, ale pokud se planujes koukat i na filmy a seriály, tak to nedá a budeš muset dobíjet častěji. Určitě bych nebrala jen 32gb. S kompem a přenosem neporadím mam iMac a všechno se mi tahá samo přes iCloud. A hudbu poustim přes spotify, to je placené
Já mám 8 plus 256 GB. Na cloud už paměť dokupuju. Jinak žádnou hudbu bych nepřetahovala. Zaplatim měsíčně pár korun a v Apple Music je nekonečno hudby
To je pro mě nejvyužívanější app na iphonu.
Šla bych do 7 už jen proto že je novější ale ovšem do vyšší verze myslím že je to 128 GB. Těch 32 bude dost na hraně. Co se týče baterie pokud nebudeš hrát hry a nebudeš hodně viset na YouTube tak ti vydrží ale pokud zapneš hry tak baterka pojede rapidně u všech mobilů.
Jinak písničky přes itunes bez problému a nebo Spotify ale žere data a pokud chceš bez reklam tak zaplatit.
Takže kdybych neměla hry, což já hry vůbec nehraju, ani nouzovky:D joo, na YT moc už nevisim, takže i kdybych chtěla 7 32 gb nestačilo by to? Nebo spíš 7 128gb x 6s plus 64 gb?
Jinak děkuju za odpovědi:)))
Tak z těch 32 GB něco zabere systém tak 4gb myslím. Záleží kolik máš MP3, videí a fotek. Kolik teď využíváš ve svým mobilu ale hlavně nezapomeň že už tam paměťovou kartu nedáš. Jinak teď mě napadá, že 7 má navíc vodoodělnost.
Takže bych spíš měla jít do 7 vyšší verzi paměti? A když bych ji brala, jak by na tom byla baterka? Omlouvám se za tolik otázek, ale iPhone jsem nikdy neměla, tak se ptám co a jak:D:))
Já bych šla určitě do vyšší paměti. Člověk se nemusí aspoň omezovat. Vyšší pamět nemá vliv na baterii.
@Vosma29 jo, to vím že paměť nemá vliv na baterii, asi to tak vyznělo, což nemělo.
Každopádně jsem to myslela tak, jak dlouho 7 vydrží (přes den)
Tak mě 7 plusko vydrželo jak kdy někdy dva dny a někdy sem ho musela nabíjet i 2× denně
pokud teď nepoužíváš mobil s nějak extra velkou baterií tak to bude přibližně stejně. Jen na začátku to bude asi horší jelikož si s ním budeš asi dost „hrát“
@Lena192 Na ty běžné aplikace ti bohatě stačí 32gb, být tebou tak bych šla už do sedmičky, k té si ale musíš dokoupit buď bezdrátová sluchátka, nebo redukci. Baterka vydrží celý den jedině když nemáš telefon celý den v ruce
Kup si power banku a problém vyřešen ![]()
Ale pokud tam bude chtít hudbu, videa atd tak to bude na hraně. V okolí mám dost lidí co koupili 32 GB a teď litují že nešli do těch z vyššími paměti.
@Vosma29 Tak záleží co tam bude chtít no, mně těch 32 stačí úplně v pohodě, hudby se tam vejde dost a videa, filmy, hry atd nepotřebuju ![]()
@arinecka já tam právě chci mít jenom hudbu a fotky, jako videa si najdu na netu:'D a hry nehraju
Mimochodem, jak funguje iCloud? ![]()