Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dnes jsem dostala iphone 4 než si koupím nový mobil, micro simku ještě nemám, zkoušet to doma nastříhavat nehodlám. Byl tam starý ios tak jsem to napojila k pc a zaktualizovala přes itunes, ale když se to nainstalovalo tak to chtělo zemi, jazyk ok vše čeština ale teď to píše Je vyžadována SIM karta,,vložte SIM kartu" a pod tim je jenom zkusit znovu. Co s tím? Budu muset počkat do pondělí než zajdu do o2 a sim kartu mi oříznout nebo se to dá nějak obejít bez vložení kartu?
Když dám to tlačítko jak skočím na úvodní obrazovku tak tam je tísňové volání, začít znovu, nastavení Wifi-Fi a zrušit, to je vše… Vím že se dá stahovat bez zadání platební karty na hry zdarma lze i tohle obejít? Nechce se mi moc čekat ![]()
Přikládám foto co mi to píše když to připojím k pc..
@Triminka hele já myslím že nejde
A není nikde poblíž obchodní centrum s prodejnou telefonů? Že bys šla tam ať ji střihnou? tu sim kartu myslím
@Petra Z Nn, není :/ jen oprava telefonů tu je. Do města se dostanu až v pondělí :/
@Triminka píše:
@Petra Z Nn, není :/ jen oprava telefonů tu je. Do města se dostanu až v pondělí :/
v opravne bz to mohli taky zvladnout
@zelenaprisera píše:
v opravne bz to mohli taky zvladnout
Ale ta uz je asi zavrena ![]()
Na wifi fungovat bude bez problemu. Moje holky tak maji jeden nevyuzity doma na hry. A pres wifi jedou normalne. Vse a volaji jen pres skype. ![]()
Normalne to ostrihej. Micro jde dost dobre, strihani simky na nano u Iphonu5, to je orisek..
Btw. Stou aktualizaci jsi dobre neudelala, ios7 iphone4 strasne zpomaluje..
@Triminka fungovat bude sice bez SIM ( malá ho má taky na hry) ale nastartovat po aktualizaci SW se musí s kartou. Potom ji můžeš vyndat
Taky mam doma jeden nevyuzity mala ho ma na hry a funguje bez simky. A jinak je pravda, ze ios7 ho dost zpomalil
@Terina89 píše:
@andatko Iphone na hraníAdoptuj mě, prosííím
Já tě klidně adoptuju, mně k ničemu jinýmu neslouží, blesk nefunguje, takže fotky z foťáku vypadají jak z prehistorickýho mobilu s prvním foťákem, wifi to přijímá jen v těsné blízkosti, ale běda, jak si chci přečíst na záchodě noviny, když potřebuju otevřít důležitý e-mail na gmailu, čekám půl dne, nemluvě o tom, že emimino nenačtu ani přes wifi
A tak bych mohla pokračovat.
Ale jo, před spaním luštím mathdoku, nevyžaduje to připojení k wifi, není to náročné na grafiku, tak to funguje stoprocentně ![]()
Btw. nechceš se mnou vyměnit iPhone 4 za nějaký HTC? ![]()