Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ano O2 nahlíží. Myslím, že v dnešní době do solusu a ještě do jednoho registru nahlíží všichni operátoři
Já právě jinak vše platím jak mám ani nevín jak jsem se tam ocitla ![]()
@j.a.n.i1 Bejvalej,když si zřizoval pře rokem paušál u T-mobile tak podepisoval papír o tom, že můžou kouknout do solus. Pokud by nesouhlasil prý by musel zaplatit nějakou vratnou zálohu ![]()
Pokud by si chtěla vzít např. telefon tak jí ho 100% nedají
@maminka189 Tak já paušál zařizovala 3× a nikdy jsem souhlas nepodepisovala někdy zálohu chtěli, jindy ne.
Ano, ne jen O2, ale všichni operatori. Zavolej si na jejich bezplatne cislo, reknes rodne cislo a uvidis sama. I pres solus ti pausal daji, ale musis slozit vratnou zalohu jako zaruku.
Ano nahlizeji do registru, jak vnitrniho, tak i do solusu
ale je mozne to napsat na nekoho jineho
U všech tří operátorů nahlíží do registrů. Můžete zvolit jestli mají nahlížet a nebo nemají, ale obojí vyjde na stejno.
Budou chtít zálohu od dvou do pěti tisíc korun, kterou postupně vrátí.
Při akcích jako je např. Tablet pro stálé zákazníky, nebo nový telefon za starý atd. máte smolíka. Jakmile jste v registru, tak jsou tyto akce pro vás automaticky zamítnuté.
Dobrý den, v návaznosti na některé Vaše příspěvky ke společnosti O2, keré se táhnou až k příspěvku jedné zoufalé maminky z roku snad 2013 si dovoluji předat Vám jednu čerstvou a dle mého soudu varující zkušenost.
Rád bych tímto upozornil na podvodné praktiky společnosti O2 v případě TV služeb. Vypověděl jsem cca před měsícem smlouvu u předešlého poskytovatele A1M na služby TV a i za cenu zvýšení ceny jsem chtěl v dobré víře a pod vahou bombastické reklamy zejména na lukrativní fotbalové přenosy české Synot ligy a především zápasů Ligy Mistrů přejít ke společnosti O2! Chápu samozřejmě, že pro maminky a ženy obecně asi moje motivace není zásadní.
Výsledkem byla naprostá katastrofa a podvodné jednání, na které jsem nebyl vůbec připraven. Přestože mému rozhodnutí předcházelo několik důkladných konzultací s operátory O2, kdy jsem byl opakovaně ujištěn o dostatečné kapacitě přívodního kabelu do našeho domu na sídlišti Jižní město v Praze a ani náznakem mi nebyla sděleno byť jen procento rizika s možností nedostatečného signálu, tak realitou bylo, že až 3 dny po instalaci služby tolik vychvalované O2 TV se všemi sportovními kanály se ukázala nevratná skutečnost, že kapacita kabelu je oproti všem předchozím ujištěním tak nedostatečná, že ŽÁDNÝ kanál nefungoval v HD kvalitě, přestože mám téměř nový televizor a od dřívější společnosti A1M jsem vše dostupné přijímal bez problémů v HD!!! Naprosto nechápu, jak je možné do posledního okamžiku zákazníka i po technických šetřeních lživě přesvědčovat o tom, že vysílání v HD není absolutně problém a teprve 3 dny po instalaci přiznat, že se žádné HD v této frekventované lokalitě konat nebude???
Jsem naprosto přesvědčen, že se jedná o systémový podvod a krajně neseriózní jednání, kterému jsem zdaleka nebyl vystaven sám, protože od bratra mám velmi obdobné informace. Nechci ani domýšlet, kolik zákazníků společnosti TV bylo tímto způsobem oklamáno, nemluvě o tom, kolik tato nekorektnost přináší následných časových a stresujících problémů spojených s reklamačním řízením. Považuji takovéto jednání za natolik podvodné a alarmující, že jsem službu prakticky okamžitě po zjištění všech výše uvedených skutečností zrušil. Domnívám se, že tyto nekalé obchodní praktiky musí zajímat ČOI a Úřad pro ochranu spotřebitele, protože jde evidentně o klamavou reklamu ve spojení s nedodržováním smluvních podmínek. Především si však myslím, že zákazník má být předem, to znamená ještě před samotnou instalací a před uzavřením smlouvy kvalifikovaně upozorněn na možné technické problémy a garantovanou kvalitu služby a ne až po vlastní instalaci, kdy je zatlačen do krajně nevýhodné situace. Společnost O2 považuji z výše uvedených důvodů proto za zcela neseriózní a její jednání je pro mě totálním zklamáním. S pozdravem Petr Hochman
Chci si zřídit paušál ale mám záznam u společnosti solus nevím za co nahlížejí či ne jinak vše co mám řádně platím