Iphone nebo mobil s androidem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1234
23.1.15 19:13

Mám iphone 5s a 100% spokojenost, za mě doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
23.1.15 19:13

Iphone :palec: clovek jednou vyzkousi a ostatni mobily prestanou existovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
23.1.15 19:17

Nechci rypat ale vam vsem prijde normalni dat za mobil cenu jak za ojety auto?
Iphone je super to bez debaty pro me az na tu cenu tedy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.1.15 19:18

Diskuze jak pro me, uvazuji o samsungu i iphonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
23.1.15 19:23

Chtela jsem iPhone a kvuli velikosti a kvalite displaye jsem nakonec vybrala novy Samsung. Priste ale urcite iPhone :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.1.15 19:30

Pro hracicky, spise chlapi, je myslim lepsi Android. Ja po peti letech presedlala na iOS a uz bych nemenila. Je fakt, ze nestahnes nic nelegalniho, soubory z uloz.to atd, ale proste ma neco do sebe. Kdo nevyzkousi, nepochopi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
23.1.15 19:51

Mám windows phone a jsem neskutečně spokojená, je rychlej, stahování fotek je jednoduchý - především to dělá sám bez mýho přičinění jen co je na WiFi a fotky si můžu prohlídnout odkudkoliv díky SKyDrive. K Applu se vyjadřovat nebudu, neboť jsem těžce zaujatá vůči téhle značce. Můj chlap má Samsunga S5 a je spokojený a že on je zrovna náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 20:16

Syn to ma nastudovano, i recenze v Aj a jednoznacne vyhral Iphone. Dalsi v poradi byl LG Nexus5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.1.15 20:20

Děkuju všem za názory, cena je opravdu vysoká. Tak doufám, že je to kvůli kvalitě :), ale zatím vypadáte všechny spokojeně. Díky, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.1.15 20:49

No, poněvadž 95% lidí kolem mě má rozmlácenej display u Iphona, tak bych to nechtěla ani zadarmo..:/ A ty opravy za šílený prachy taky nic moc…:/ Ale je pravda, že mně telefon prostě padá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
23.1.15 20:50
@alzbetah píše:
Děkuju všem za názory, cena je opravdu vysoká.Tak doufám, že je to kvůli kvalitě :), ale zatím vypadáte všechny spokojeně. Díky, díky

O kvalitě ani tak moc ne, jako o značce a v dnešní době hrozně IN a COOL značce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 20:53

Da se k tomu dokoupit nalepovaci sklo, kdyz to krupne, prasne jen to nalepene. a nebo jsou na to hezke obaly, ktere zabrani zniceni displeje pri padu. @leellaah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
23.1.15 21:23
@alzbetah píše:
Děkuju všem za názory, cena je opravdu vysoká. Tak doufám, že je to kvůli kvalitě :), ale zatím vypadáte všechny spokojeně. Díky, díky

Kvuli kvalite? Jake? Vybaveny je zhruba stejne jako hodbe mobilu z nizsi cenove kategorie a navic mi prijde ze ke schvalne delaji krehke aby se proste rozbily a musela si to menit atd. Takze pokud musis mit ajfoun tak jedine s pouzdrem. Obycejna guma za 100kc dela zazraky. Me mobil lita do dalky nejmin 10× denne a ani skrabnuti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
23.1.15 21:23
@mickeymouse píše:
Da se k tomu dokoupit nalepovaci sklo, kdyz to krupne, prasne jen to nalepene. a nebo jsou na to hezke obaly, ktere zabrani zniceni displeje pri padu. @leellaah

Muzu poprosit kde se da koupit nalepovaci sklo? To slysim prvne. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
23.1.15 21:25
@quinny píše:
Nechci rypat ale vam vsem prijde normalni dat za mobil cenu jak za ojety auto?
Iphone je super to bez debaty pro me az na tu cenu tedy :think:
:pankac: A za rok ho menit protoze nebudu mit stary model ne? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák