Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím jak název diskuse napovídá jaké je telefonní číslo na Vodafone když tam potřebuju volat z čísla od T mobilu? chci zjišťovat možnosti tarifů a nějak tomu přes net nerozumím na prodejnu se zítra chystám
Pokud je to přímo na zákaznickou linku, číslo je 800 77 00 77, 800 77 77 77 je na prodejní oddělení
A ještě kdo jste si u vodafonu brali telefon jaký by jste doporučily tak do pěti tisíc?
@katula9 jakýkoliv samsung, popřípadě lidi hodně brali huawei
Já právě dost uvažuju že ho vezmu na splátky a tak přemýšlím byla jsem dost spokojená se sony xperia m hhold má hodně špatný operační systém a já dost často přes telefon posílám peníze přes banku tak nechci radějš riskovat
@pavlushka no, já ti nevím. samsung je velmi rozšířený, ale neslyším na něj nějak extra chválu… švagrová ho vyhodila po půl roce, kolegyně v práci na něj dost nadává… možná se už zlepšili v parametrech… Vím, že je nejčastěji prodávaný, ale je potřeba pořádně vybírat. ne všechny modely se jim povedou. dobré je našíst si recenze a články na mobilmania.cz. dělají tam i nezávislé testy mobilů.
@nozu no já mám galaxy mini už cca 4 roky a super, teda teď budu poprvé měnit baterku, jinak jsem hooodně spokojená s aligatorem S4500, pro seniory opravdu není, už to je vymakaný. já to beru tak, že jsem telefony prodávala, tak vím, co asi tak nejvíc frčelo ![]()
Tak jsem nakonec pořídila huawey (snad to píšu dobře) a vypadá suprově a dala jsem si tam neomezený tarif