Iphone nejde zapnout

63
15.7.22 06:42

Iphone nejde zapnout

Ahoj,
dnes se mi přes noc vybil můj iPhone, měl večer 20% a nedala jsem ho na nabíječku, jeho stav baterky byl už horší, nevím kolik ale bez výměny 4 roky. (model 8 plus), chtěla jsem v nejbliižší době ji vyměnit a mobil prodat. Nyní se sice zapne, dám ho na nabíječku, má 1% ale hned vypne (asi baterka už 1% neutáhne?) a stále se zapíná a vypíná. Jde to ještě zachránit nebo je nutný servis? Případně, udělají výměnu na počkání? A myslíte že se jedná jen o baterii? Děkuji moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2217
15.7.22 06:50

A dat ho na nabíječku a nezapínat? Jestli se nenabije víc??
Servis by měli udělat na počkání..(ale asi ne všude) nebo možná budou chtít ať ho tam necháš třeba na hodinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.7.22 07:07
@Denny97 píše:
A dat ho na nabíječku a nezapínat? Jestli se nenabije víc??
Servis by měli udělat na počkání..(ale asi ne všude) nebo možná budou chtít ať ho tam necháš třeba na hodinku

to se hned začne zapínat, pak zas vypne, hodinku bych počkala, šlo mi o to abych nemusela dlouho čekat a taky snad na tom nenajdou něco jiného, ale doufám, že je to baterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
15.7.22 07:11
@amuuk píše:
to se hned začne zapínat, pak zas vypne, hodinku bych počkala, šlo mi o to abych nemusela dlouho čekat a taky snad na tom nenajdou něco jiného, ale doufám, že je to baterka

Vymenovat baterku v iphonu nevyjde moc levne teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.7.22 07:21
@DandátkoP píše:
Vymenovat baterku v iphonu nevyjde moc levne teda.

No ale co mám teda jiného dělat? mobil už kleknul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.7.22 07:26
@amuuk píše:

Zvážit, jestli se to vyplatí. Kolik dáš za výměnu baterie a za kolik pak mobil prodáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.7.22 07:34
@Murka píše:
Zvážit, jestli se to vyplatí. Kolik dáš za výměnu baterie a za kolik pak mobil prodáš.

momentálně na nový telefon nemám, takže budu ráda, že vůbec aspon rok ještě bude fungovat tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.7.22 07:41

Třeba tady vymění baterii za tisícovku do třiceti minut. Výhodnost musíš zvážit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.7.22 08:31
@amuuk píše:

Jak dlouho se používá? Za kolik se teď prodávají nové? Za kolik bys ho prodala?
Tohle všechno si zvaž a uvidíš.

Jakmile vyměníš baterku, můžeš o tu částku tu prodejní zvýšit a nezapomenout napsat, že je tam nová baterie.

Drahé, asi záleží. Já za novou dala 1000 korun, a pak ho prodala bez problému. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.7.22 08:32
@amuuk píše:
momentálně na nový telefon nemám, takže budu ráda, že vůbec aspon rok ještě bude fungovat tenhle

Tak teď nevím, zda ho chceš prodat, nebo si ho nechat, protože na nový nemáš. :nevim:
Pokud si nový kupovat nechceš, určitě bych do nové baterky investovala. Každopádně ať na to koukne nějaký servis, třeba tam bude jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
15.7.22 08:42
@adamcoka píše:
Jak dlouho se používá? Za kolik se teď prodávají nové? Za kolik bys ho prodala?
Tohle všechno si zvaž a uvidíš.

Jakmile vyměníš baterku, můžeš o tu částku tu prodejní zvýšit a nezapomenout napsat, že je tam nová baterie.

Drahé, asi záleží. Já za novou dala 1000 korun, a pak ho prodala bez problému. :palec:

Uz jen 1000?! :lol: Tak to pak joo. Driv kdyz jsem chtela na iphonech menit baterku, tak to bylo okolo 4k a to se fakt nevyplatilo. Ale je to par let zpet. :palec:

V tom pripade beru zpet. Ale ja stejne nejsem u starych telefonu pro vymenu, kupuju novy. Ale chapu, ze kdyz na novej nemas, tak chces opravit. :)

Muj tata mel s baterkou podobnej problem, ale telefon byl jen rok starej a dali mu novej, jestli ti tohle baterka dela, tak uz se nejspis nevzpamatuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33460
15.7.22 08:47

@amuuk Dej ho na nabíječku a nezapínej ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.7.22 08:58
@adamcoka píše:
Tak teď nevím, zda ho chceš prodat, nebo si ho nechat, protože na nový nemáš. :nevim:
Pokud si nový kupovat nechceš, určitě bych do nové baterky investovala. Každopádně ať na to koukne nějaký servis, třeba tam bude jiný problém.

chtěla jsem měnit už baterku a kupovat nový, ale momentálně ještě chci tak 2-3měsíce počkat, ale tak či tak tam nová baterie bude, tak se líp prodá, což jsem stejně před prodejem chtěla dělat :) mě spíš zajímalo jestli by to nemohlo být třeba něco jiného, jestli se to někomu nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.7.22 08:59
@arinecka píše:
@amuuk Dej ho na nabíječku a nezapínej ho.

zapne se sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
15.7.22 09:14

@amuuk a nemáš zanesený ten nabíjecí port? Dostává se tam dost prachu a pak se kvůli tomu mobil nenabíjí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová