Odcizování účtu na Instagramu

63
11.7.22 20:31

Odcizovani uctu instagramu

Zdravim
dnes cely den resim muj ucet na ig, ze zoufalstvi pisu sem. Vzdy me to z apliksce odhlasi, ja si zmenim heslo a jsem tam zpet, pak se to opakuje, 2× mi to napsalo ze ten nekdo mel polohu v Moskve. Mam zmeneho jmeno uzivatele, heslo emailu i instagramu(pismena+ cisla+ specialni znaky) ucet
nastaveny na soukromi. Prosim co dal delat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.7.22 20:42

A jaky pouzivas email? Neni to nahodou seznam.cz ci neco ceskeho? Zkus si zalozit bezpecnejsi email treba Gmail a ten propoj s IG

• Citovat
  • Upravit
322
11.7.22 21:22

Bohuzel nic. Asi pred 14 dny se mi stalo to same. Navic mi dosel “vydiraci” meil, ze chteji vykupne. Napsala jsem na podporu ale nepredpokladam, ze to bude nekdo resit. Bohuzel jsem nemela zapnute to dvojite zabezpeceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
11.7.22 21:23
@Anonymní píše:
A jaky pouzivas email? Neni to nahodou seznam.cz ci neco ceskeho? Zkus si zalozit bezpecnejsi email treba Gmail a ten propoj s IG

Presne tak, ja to take bohuzel mela propojene s uctem na Seznamu. Ten neni bezpecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
12.7.22 06:17

Kamarádka to taky tak měla. Ale přišla tímto stylem o účet na fb. Nejspíš pomohlo neustálé bombardování podpory a nahlašování účtu jako kradeného. Já jsem teda hned nainstalovala Google Authenticator, jí jsem to doporučila taky. Od té doby bez problému. Seznam mail je v tomto případě naprd. Nejlíp Google.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
12.7.22 11:57

Dvoufázové ověřeni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová