Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S problémem neporadím, ale dát sem fotku injekce je velká chyba, když se ti to u první diskuse shádalo o očkování
![]()
@vokishka to je do pusinky. A upřímně mě jedno jestli si nekdo myslí že očkování je zlo ![]()
Tak záleží co to je a kolik jsi mu toho měla dát
jak to mám asi takhle podle fotky čehosi odhadnout
nejlíp si přečti návod u léku
Tak vodu má mít stále k dispozici a napije se kolik uzná za vhodné. U kokcidiózy je vhodné udržovat jeho klec ve velmi čistém stavu. A že jsi mu dala trochu víc mu podle mě nijak neublíží. A měla by být hlavně suchá a jednoduchá strava. Takže seno, granule. Žádný prilepsovani salatkem, ovocem atd.
@pikola lék jsme dostali už v té stříkačce u veterináře. Psala jsem že to mělo mělo po tu 1. Čárku
Příště buď opatrnější, stejně s tím už nic neuděláš, pravděpodobně se mu nic nestane. A opravdu co nejvíc čistit klec.
Dobrý den asi dva dny spatky jsem tu psala diskusi o kralikovi kdy byl strašně hubený. Včera jsme byli u veterináře a potvrdila se kokcifioza
dal mu léky. Včera jsem mu no dala normálně, ale dnes jsem mu toho hodně omylem. Mám stříkačku a já omylem trochu více zabrala a víc než by mělo králíček
spapal
nevím co dělat. Může mu to ublížit?
mám mu dvat hodně pít? Na veterinu aemi nechce volat včera jsem tam byli 4 kvůli pejskovi ze mu oteklé oči a pusa z očkování. A pak ještě s kralikem 2
priste mu to dám jinak
Viz foto trn lék měl být na te úplně první čáře. A je na 3