Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě mne napadá, že mi blblo nabíjení, když byl špatný kabel od nabíječky. Nešlo tedy o iphone. Jela jsem s tím tehdy do servisu, tam to cvaknul na svou nabíječku/kabel a bylo jasno ![]()
@amuuk píše:
chtěla jsem měnit už baterku a kupovat nový, ale momentálně ještě chci tak 2-3měsíce počkat, ale tak či tak tam nová baterie bude, tak se líp prodá, což jsem stejně před prodejem chtěla dělatmě spíš zajímalo jestli by to nemohlo být třeba něco jiného, jestli se to někomu nestalo
Ten tvůj model už bude vodotěsný že? Mě se to tak stalo se starým Iphonem. Prostě se vybil a nezapnul. Byla tam voda ![]()
Taky možnost, zkoušela jsi jiný kabel? Adaptér? Já tak minule stresovala u 3portové nabíječky, než jsem zjistila, že ten prostřední nefičí ![]()
@adamcoka píše:
Ten tvůj model už bude vodotěsný že? Mě se to tak stalo se starým Iphonem. Prostě se vybil a nezapnul. Byla tam vodaTaky možnost, zkoušela jsi jiný kabel? Adaptér? Já tak minule stresovala u 3portové nabíječky, než jsem zjistila, že ten prostřední nefičí
8 uz je vodotesna ![]()
Nechaka bych ho aspon hodinu nabíjet. Můžeš mít i blbý kabel už, to mi dělal můj, ze sem měla ohlý kabel a on pomalu nabíjel a když sem s mobilem něco delala, tak to nestíhal nabít. Takže se musel nejdřív nabít a až pak používat. Ale 1% je málo, fakt bych počkala až se nabije víc.
@DandátkoP píše:
Uz jen 1000?!Tak to pak joo. Driv kdyz jsem chtela na iphonech menit baterku, tak to bylo okolo 4k a to se fakt nevyplatilo. Ale je to par let zpet.
![]()
V tom pripade beru zpet. Ale ja stejne nejsem u starych telefonu pro vymenu, kupuju novy. Ale chapu, ze kdyz na novej nemas, tak chces opravit.
Muj tata mel s baterkou podobnej problem, ale telefon byl jen rok starej a dali mu novej, jestli ti tohle baterka dela, tak uz se nejspis nevzpamatuje.
jojo, zítra jedu do servisu a cena 1200, snad vzpamatuje:)
@Kriss Tina píše:
Nechaka bych ho aspon hodinu nabíjet. Můžeš mít i blbý kabel už, to mi dělal můj, ze sem měla ohlý kabel a on pomalu nabíjel a když sem s mobilem něco delala, tak to nestíhal nabít. Takže se musel nejdřív nabít a až pak používat. Ale 1% je málo, fakt bych počkala až se nabije víc.
nechala bych ho, ale jak jsem už psala, on se hned zapne
@amuuk píše:
No ale co mám teda jiného dělat? mobil už kleknul
Vyhodit.