Iphone pro začátečníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
9.11.13 11:22

A ještě..jaký je nej kryt - je dobrý si koupit přes displej folii?
nebo ne..
děkuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.11.13 13:49

@ale ne
Pošli sem print screen toho, jak to máš šedý. (Podržíš tlačítko pro vypnutí a zapnutí telefonu a stiskneš to kolečko pod displayem).

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.11.13 13:50

Folii přes display mám novou, myslím, že by tam nějaká měla být už od výrobce. Drží pohromadě rozbitý sklo :-D

• Citovat
  • Upravit
337
9.11.13 14:01

Folie se často prodává i s novým krytem, je to vždy napsané na obalu. Rozhodne si ji pořiď, každé škrábnutí zůstane na fólii a nezničí se telefon celý. Jinak me vyhovuje kryt ze silikonu, nepraská, když telefon spadne a neklouže to po povrchu když píšeš/hraješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.11.13 14:11

@ale ne mas novy iPhone s iOS7? zkusila bych po rozsviceni tel. prejet odspoda nahoru, tam je v nabidce taky zapnuti a vypnuti wifi, jinak nevim, s timhle jsem se nesetkala nikdy u nikoho, ze by jim nesla zapnout wifi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.11.13 14:44

Ahoj, ja jsem na zacatku trochu bojovala s macem (pocitacem) a muzu jen doporucit tu apple telefonni linku. Zavolas tam a oni s Tebou vsechno projdou a nastavi. Pokud mas Sve pisnicky a chces je dostat do iphonu, tak je musis nejdriv v pocitaci dostat do itunes. Kdyz itunes prvne zapnes, tak by se mely zeptat, jestli to chces udelat. Pokud jsi prvne rekla, ze ne, tak je potreba najit neco jako upload (nahrani) pisicek do itunes. Bude to v nejake nabidce v horni liste. Nebo proste oznac pisnicky, ktere tam chces dat a mysi je pretahni do itunes a ony se tam vlozi. A jeste me napadlo, jestli nemas omylem zapnuty rezim letadlo v telefonu. To by pak wifi nefungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.1.14 00:11

Ahojky mám druhý den iphon 5 docela vše už vím je bych chtěla vědet jak mohu posílat foto příteli který ma android přes Blutučko ho nejde najít. Děkuji za radu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
13.1.14 11:39

Je spousta app sloužících ke komunikaci. Např. Viber (je i pro android), zdarma volání, zprávy i posílání fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.1.14 12:15

Děkuji super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 20:27

jak vložit narozeniny do kalendáře iPhone 4

Ahoj, holky a paní. mám taky nový iPhone 4. ale nejde mi do kalendáře zadat narozeniny, to musím být kvůli tomu na netu? jde tam jen událost, a le ne, narozeniny, kolonka tam je, i odškrtlá, ale nic víc, nejde na to kliknout nic. tak mě napdl jen ten net.
Asi budu mít ještě víc otázek, ale ted mě napadá jen tato.
Měla jsem Nokii a ta byla super v tom kalendáři, zadalo se tam datum celého narození a on každý rok i napsal kolik komu je. tohle asi iPhone nemá, co? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.7.14 21:03
@pampeliška189 píše:
Ahoj, holky a paní. mám taky nový iPhone 4. ale nejde mi do kalendáře zadat narozeniny, to musím být kvůli tomu na netu? jde tam jen událost, a le ne, narozeniny, kolonka tam je, i odškrtlá, ale nic víc, nejde na to kliknout nic. tak mě napdl jen ten net.
Asi budu mít ještě víc otázek, ale ted mě napadá jen tato.
Měla jsem Nokii a ta byla super v tom kalendáři, zadalo se tam datum celého narození a on každý rok i napsal kolik komu je. tohle asi iPhone nemá, co? :jazyk:

Nemusis byt na netu.. Je to easy. Otevres si kalendar, kliknes na datum a nahore vpravo se ti objevi + na to kliknes, zobrazi se „pridat udalost“ a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 21:06

@Linve to jo, událost jo, a le ne ty narozky, u kterýho je balíček narozeninovej. u Nokie jsem měla i rok narození, že to počítalo i roky, tady to tak nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.7.14 21:15

Narozeniny ti to ukazuje pokud rozkliknes dole uprostred „kalendare“ a zaskrtnes " narozeniny"… Ale ted take koukam, ze nevim, jak tam klasicke narozeniny zadat. Mam to tam zadane uz z drivejska.. Ach to tj ten ios 7.. Zkusim si s tim pohrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 21:18

A koukám, že smajlíky to taky nevede, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.7.14 21:20

Vede :-) ale to je trochu slozitejsi.. Nejdrive si stahnes aplikaci z app storu-najdes i spoustu zdarma. No a pak ji v nastaveni nainstalujes do klavesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák