Tablet jako logopedická pomůcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.13 17:55

Tablet jako logopedická pomůcka

Ahoj, dcera je dysfatik a dnes nám logoped doporučil tablet. Máte některá s nějakým zkušenosti?

Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6726
6.11.13 18:35

Koukni se na http://www.i-sen.cz/home Ipad je úžasná pomůcka s širokánským využitím právě pro děti s komunikačními problémy :palec: a na těch stránkách jsou nejen základní info o tabletech, ale i recenze různých aplikací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.11.13 19:11

Používáme iPad, pomalu asi k dysfazii taky směřujem :-/ Nekupovali jsme ho ale konkrétně kvůli tomuhle, dostala jsem ho já před dvouma rokama k Vánocům a teď se hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 19:12

Chodim se synem (taky dysfatik)do SPC pracuje tam s Ipadem už od dvou let, ty programy jsou fakt moc pěkně udělané…nicméně ipad je v podstatě jeden z nejdražších a ty programy jsou dělaný pouze pro jejich operační systém. My jsme koupili obyčejný tablet a na android marketu stáhli podobné aplikace, například Výukové kartičky, První slova…různé puzzle vkládačky(pro rozvoj drobné motoriky)…Syna to hrozně baví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.13 19:19

Anonymní a můžež hodit odkaz toho tabletu :oops:, děkuji nebo opravdu stačí nějaký do dvou tisíců?

@zolycka děkuji, mrknu na to.

@kate02 já jsem na tebe narazila v pár diskuzích o nemluvících dětech. Je mi to líto, někdy to není jednoduché, že? Malá nemluví vůbec a ještě k tomu má i poruchu porozumění. Takže taky pecka :|

zakl.

• Citovat
  • Upravit
26093
6.11.13 19:22
@Anonymní píše:
Anonymní a můžež hodit odkaz toho tabletu :oops:, děkuji nebo opravdu stačí nějaký do dvou tisíců?

@zolycka děkuji, mrknu na to.

@kate02 já jsem na tebe narazila v pár diskuzích o nemluvících dětech. Je mi to líto, někdy to není jednoduché, že? Malá nemluví vůbec a ještě k tomu má i poruchu porozumění. Takže taky pecka :|

zakl.

A kolik je malé? Nám se prcek pomalinku rozmlouvá, ale vzhledem k tomu, že na logopedii chodíme už skoro rok, mají podezření, že to nebude jen obyč opožděnej vývoj řeči, ale spíš ta dysfázie… :?

Uvidíme, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 19:30

@kate02 v únoru bude mít tři. Zkoušela jsi malému dávat vitamínové doplňky? Zkus si něco počíst o Encephabolu, dřív byl na předpis, teď je volně prodejný. Je neškodný a hodně dětem pomohl rozmluvit se. My ten případ teda nejsme, ale malá byla dřív hodně plačtivá a po něm se zlepšila (klepu) a ještě dáváme rybí tuk.

zakl.

• Citovat
  • Upravit
26093
6.11.13 19:33

Máme rybí tuk, ale nějak ho zapomínám dávat… :oops: Ale utěšuju se tím, že ve školce konečně začal jíst ryby… 8o Tak aspoň něco snad do sebe dostane :-) KDyž si na ten tuk vzpomenu, přimíchám mu to do jogurtu nebo někam. Samotný to nesní… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
6.11.13 19:43

Zakladatelko koupili jsme opravdu obyč do dvou tisíc, synovi jsou tři roky, tak aby to nebyla taková tragedie, až s tím hodí o zem ( že párkrát už s tím hodil)…ale jinak ty aplikace přímo pro ipady jsou samozřejmě lepší. Jestli to bude nutné, tak až bude starší, tak se k tomu zřejmě propracujeme.Syn má také potíže i s porozuměním. Ale řekla bych, že od té doby, co má nasazený Nootropil dělá pokroky :andel: Rybí tuk mi nepolkne, zkoušela jsem koupit i vitamíny Hvězdíky a stejně to flusnul :roll:
 Ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.11.13 19:45

Mně samotnej tuk taky nepolkne, ale míchám to právě do toho jogurtu a to pak v pohodě sní… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 19:56

@kate02 @Bella29 holky ono ho prostě musí polknout, ze začátku to byl boj, ale už si zvykla. Kupujeme ten bez aroma, takže to není žádná trága. Kdybych ji to přimíchala, tak to nesní, už jsem zkoušela, to se ji nadavovalo.

• Citovat
  • Upravit
9394
6.11.13 20:26

Ahoj, ipad pouziva nase logopedka a syn je nadseny, ma 3,5 roku, nemluvi, ale diky tomu spolupracuje…chceme ted neco koupit na vanoce, ale asi jen obyc. tablet vzhledem k financim…
existuje i nejaka nahrazka rybiho tuku? syn je silne alergicky na ryby a veskere morske plody, takze u nas neni moznost nejak doplnovat ty potrebne latky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 20:31

@liky jé, tak to nevím, ale zkusím se poptat. Já si dopisuju s distributorem toho rybího tuku, co kupujeme, tak mu jdu hned napsat a dám vědět.

zakl.

• Citovat
  • Upravit
9394
6.11.13 20:39

Anonymni- to by bylo fajn…me nenapadlo se zeptat treba v lekarne, mam pocit, ze rybi tuk a ryby jako takove nic nenahradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 20:51

@liky už jsem mu psala mail, až odepíše, tak Ti dám vědět ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák