Iphone pro začátečníky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
22.7.14 21:21

Zkus si najit emoji for ios 7.. To jsou takove nejbeznejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.7.14 21:23

@pampeliška189 narozeniny si pridas v kontaktech a pak se ti ukazujou v kalendari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 21:38

@Lambisko jooo, to je Ono, díky, ale já právě nemám všechny v kontaktech, jinak to nejde takhle přesně jako v těch kntaktech i s tím rokem narození udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.7.14 21:41

@pampeliška189 pak mne napada jen pres ty udalosti a opakovat kazdy rok :nevim: a nebo si udelat kontakt nez cisla, ale to v nich pak budes mit mozna bordel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.7.14 21:48

@pampeliška189 jinak smajlivi se delaj v nastaveni - obecne - klavesnice - klavesnice - pridat novou klavesnici - emotikony
Kdyz to tam mas aktivni, objevi se ti treba ve zpravach tlacitko, takovej jakoby hlobus. Kdyz na nej zmacknes, mas tam smajliky :) a tim globem proste menis klavesnice mezi pismenkama a smajlikama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.7.14 21:49

Mg, pisu jak cunik :) promin, pisu to z mobilu :) smajlici a globus tam ma byt spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 21:57

@Lambisko zlato,zlato, díky moc, já tam mám teda emoji nebo co to bylo.. tak to mám fakt radost! že tam aspo smajlíky jsou :potlesk: už jsem myslela, že ho fakt vyměním za starou dobrou Nokii :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.7.14 22:04

@pampeliška189 no ja se s tim ios 7 taky seznamuju, mela jsem 3gs a tam nejde. A taky jsem puvodne chtela zpatky nokii, ale ted uz vubec :) nejvic mne tam vyhovuje stream fotek, nemusim tahat fotak, hned to muzu hodit na net a babicky se muzou pokochat vnuckou :))) hlavne mam pritele blazna a iphonem ovladame uz i svetlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 22:13

@Lambisko jako fakt nebo to jako nadsazuješ? to bychom to světlo taky potřebovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.7.14 22:16

@pampeliška189 ne fakt :) dokonce si muzes vybrat, jakou barvou to ma svitit, intenzitu a tak. Drahy je to, ale proste to mit musime, ma z toho radost jak malej kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.14 19:24

Holky, moc děkuju za rady.
Jen ještě jedna otázka: když posílám MMS tak opravdu musím být připojena na netu? nejde mi jí totiž odeslat a wifi tady není. nebo nemám heslo. nebo, což doufám, se to dá někde v nastevení vychytat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.7.14 10:23

@pampeliška189 ty jo, to jsem nenastavovala nikdy :) v mobilnich datech to mas vyplnene? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.14 20:31

@Lambisko jee, tak to nevím, ale u mms mi nic jiného nastavit nejde. ale zkoušela jsem mms odeslat a nejde to, zítra to zkusím až budu mít přístup k wifi a pak uvidím, jestli to jde. je to ale divní, a le manžel to říkal, a le to je taky začátečník jako já. takže jen doufám, že se pleteme.co presne v Tech datech ma byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.14 21:59

Jo, vím jaký mobil data, ale mě se zdá divný že musím mít net zapnutej i kvůli MMSce. to u starejch dobrejch telefon není. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák