Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pampeliška189 narozeniny si pridas v kontaktech a pak se ti ukazujou v kalendari ![]()
@Lambisko jooo, to je Ono, díky, ale já právě nemám všechny v kontaktech, jinak to nejde takhle přesně jako v těch kntaktech i s tím rokem narození udělat?
@pampeliška189 pak mne napada jen pres ty udalosti a opakovat kazdy rok
a nebo si udelat kontakt nez cisla, ale to v nich pak budes mit mozna bordel ![]()
@pampeliška189 jinak smajlivi se delaj v nastaveni - obecne - klavesnice - klavesnice - pridat novou klavesnici - emotikony
Kdyz to tam mas aktivni, objevi se ti treba ve zpravach tlacitko, takovej jakoby hlobus. Kdyz na nej zmacknes, mas tam smajliky
a tim globem proste menis klavesnice mezi pismenkama a smajlikama ![]()
Mg, pisu jak cunik
promin, pisu to z mobilu
smajlici a globus tam ma byt spravne
@Lambisko zlato,zlato, díky moc, já tam mám teda emoji nebo co to bylo.. tak to mám fakt radost! že tam aspo smajlíky jsou
už jsem myslela, že ho fakt vyměním za starou dobrou Nokii ![]()
@pampeliška189 no ja se s tim ios 7 taky seznamuju, mela jsem 3gs a tam nejde. A taky jsem puvodne chtela zpatky nokii, ale ted uz vubec
nejvic mne tam vyhovuje stream fotek, nemusim tahat fotak, hned to muzu hodit na net a babicky se muzou pokochat vnuckou
hlavne mam pritele blazna a iphonem ovladame uz i svetlo ![]()
@Lambisko jako fakt nebo to jako nadsazuješ? to bychom to světlo taky potřebovali ![]()
@pampeliška189 ne fakt
dokonce si muzes vybrat, jakou barvou to ma svitit, intenzitu a tak. Drahy je to, ale proste to mit musime, ma z toho radost jak malej kluk ![]()
Holky, moc děkuju za rady.
Jen ještě jedna otázka: když posílám MMS tak opravdu musím být připojena na netu? nejde mi jí totiž odeslat a wifi tady není. nebo nemám heslo. nebo, což doufám, se to dá někde v nastevení vychytat?
@pampeliška189 ty jo, to jsem nenastavovala nikdy
v mobilnich datech to mas vyplnene? ![]()
@Lambisko jee, tak to nevím, ale u mms mi nic jiného nastavit nejde. ale zkoušela jsem mms odeslat a nejde to, zítra to zkusím až budu mít přístup k wifi a pak uvidím, jestli to jde. je to ale divní, a le manžel to říkal, a le to je taky začátečník jako já. takže jen doufám, že se pleteme.co presne v Tech datech ma byt?
Jo, vím jaký mobil data, ale mě se zdá divný že musím mít net zapnutej i kvůli MMSce. to u starejch dobrejch telefon není. ![]()