ISCARE Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.11.07 18:59

Ahoj Karoll,
tak to mě mrzí,že IUI nedopadla.Ale určitě víš, že je tam malé procento úspěšnosti,takže to určitě nevzdávej a an IVF se těš!! Taky jsem měla IUI,pak mě poslali na laparku,tam objevili problém a pak jsem šla do IVF.
První se nepovedlo, druhé otěhotnění, to jsi četla ,no a ted mě čeká třetí.Ale nestresuj se z toho,že já půjdu na třetí pokus. Může se ti zadařit hned napoprvé !!!
Tak hodně štěstí !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.07 19:11

Ahojky, díky za podporu, jsi hodná. Je to těžký, co? Kdy jdeš na další pokus? Já asi v lednu…možná Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.07 19:20

Kájo, ted musím dodržet 6-ti nedělí ,počkám na první MC a pak to asi zkusíme. Možná bych mohla být po tom potratu chytlavá. Jinak na umělé můžu až v dubnu, musí tam být 6měsíců pauza. Tak už bych si asi v březnu vyběhávala injekce a vyšetření,aby se to moc neprodlužovalo.
Moc mě to mrzí, mohla jsem mít porod v červenci,kdy jsem se taky narodila. Ale co se dá dělat.

Tak do toho ledna ti to uteče, uvidíš.
Já jsme měla při prvním IVf fostimon a při druhém Gonal. U obou jsem měla stejný počet vajíček 6-7, z toho oplozeno 4-5.Takže žádná sláva. Jsem zvědavá co mi navrhnou na třetí IVf.
My jezdíme do Iscare do Prahy a s holkama co jsem byla ten den na transferu,tak ty dvě otěhotněly taky, takže u třech se to povedlo, u mě to skončilo,což je jiná. Ta jedna má potvrzené jedno mimi a druhá dvojčátka,ale ta si je přála.

řekla jsem si,že u toho třetího cyklu zůstanu doma už od píchání injekci a i po transferu do potvrzení testu. Chodila jsem vždy do práce. I po tom co jsme zjistila že jsem těhotná a špinila,tak jsme stále rpacovala . Můj gynekolog měl dovolenou a tak jsem čekala,až bude v ordinaci. To možná byla chyba. Protože hend ten den mě poslala na rizikovku a ležet ! No a za dva dny potrat. Ale to už ted nezměním, jen pro mě ponaučení pro příště. Fakt budu ležet a nedělat nic.

Měj se hezky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.07 14:52

Ahojky, já taky chodím do ISCARE, já bych taky jenom ležela. Je to asi lepší. Já po tom KETu šla na nákupy a chovala jsem se jako by nic, ale asi to bylo špatně. Valentýnko, ty jdeš před tím ještě na KET nebo už rovnou na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milan Mrazek
7.2.10 21:48

studie IVF

Asi byste mohla mít šanci podstoupit v ISCARE cyklus IVF v inzerované studii na stránkách ISCARE IVF, kde je veškerá péče hrazená z finančních prostředků zadavatele projektu, můžete se objednat u dr. Mrázka na recepci ISCARE 800 203 233 :-)

• Citovat
  • Upravit
7
7.6.15 20:42

Ahojky,
chtela jsem poprosit o radu a informace. Mate nekdo zkusenosti s ISCAREM v Praze? jsme tam objednany na 17.6. a vubec netusim co nas tam ceka. Plati se neco, jak dlouho jsou cekaci doby, kolik navstev nas tak ceka? Jsem z toho docela nervozni :( dekuji komukoliv za odpoved :) Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
8.6.15 19:17

@PetraKT ahoj, tak nejdelší čekací doba je na tu první schůzku :) Jinak bude hodně záležet co máte za problém - partnera čeká odběr spermií, tebe hormonální profil (pokud už ho nemáš od gynekologa), oba odběr krve na pohlavní nemoce. Jinak tebe na té první schůzce gynekologicky vyšetří a pak se domluvíte jaká další vyšetření nebo postup vás bude čekat. Určení není třeba se bát :) jsou tam všichni moc hodní a milí. Pokud byste šli na IVF tak se pak skládá záloha 16 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
1.8.15 19:57

Ahoj holky, prosím kdo chodíte do Iscare, nevíte jestli tam jeste funguje fyzioterapie pani Babičková? Hledám nejakého dobrého fyzioterapeuta na cvičení podle Mojžíšové. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.8.15 13:51

Ahoj holky, za jak dlouho si mam udělat test po inseminaci? mne lékař řekl po 14dnech…přijde mi to docela brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
17.8.15 15:38

@PetraKT Po 14 dnech je to až až :)Pevné nervy při čekání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.8.15 18:47

@hrkačka achjo, tak v tom pripade mame smulu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
17.8.15 20:55

@PetraKT kolikátý den si po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.8.15 10:42

@hrkačka to je ztraceny jsem tech 14 dní… :-( test vysel negativne :-( takze znova… kdy mame skusit umele oplodnení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
18.8.15 13:43

Neházej flintu do žita:) Tak to zkusíte znovu! Vím že je to těžký pro hlavu, ale stojí to za to. Já bych se hned do IVF nehnala pokud není vysloveně nutností. Minimálně 3× bych zkusila IUI a klidně i více krát. e Nevím kde máte problém a kolik ti je, ale na IVF bych ještě počkala. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
9.11.18 10:37

Ahoj, byl zde někdo na microtese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.