Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Karoll,
tak to mě mrzí,že IUI nedopadla.Ale určitě víš, že je tam malé procento úspěšnosti,takže to určitě nevzdávej a an IVF se těš!! Taky jsem měla IUI,pak mě poslali na laparku,tam objevili problém a pak jsem šla do IVF.
První se nepovedlo, druhé otěhotnění, to jsi četla ,no a ted mě čeká třetí.Ale nestresuj se z toho,že já půjdu na třetí pokus. Může se ti zadařit hned napoprvé !!!
Tak hodně štěstí !!!
Ahojky, díky za podporu, jsi hodná. Je to těžký, co? Kdy jdeš na další pokus? Já asi v lednu…možná Kája
Kájo, ted musím dodržet 6-ti nedělí ,počkám na první MC a pak to asi zkusíme. Možná bych mohla být po tom potratu chytlavá. Jinak na umělé můžu až v dubnu, musí tam být 6měsíců pauza. Tak už bych si asi v březnu vyběhávala injekce a vyšetření,aby se to moc neprodlužovalo.
Moc mě to mrzí, mohla jsem mít porod v červenci,kdy jsem se taky narodila. Ale co se dá dělat.
Tak do toho ledna ti to uteče, uvidíš.
Já jsme měla při prvním IVf fostimon a při druhém Gonal. U obou jsem měla stejný počet vajíček 6-7, z toho oplozeno 4-5.Takže žádná sláva. Jsem zvědavá co mi navrhnou na třetí IVf.
My jezdíme do Iscare do Prahy a s holkama co jsem byla ten den na transferu,tak ty dvě otěhotněly taky, takže u třech se to povedlo, u mě to skončilo,což je jiná. Ta jedna má potvrzené jedno mimi a druhá dvojčátka,ale ta si je přála.
řekla jsem si,že u toho třetího cyklu zůstanu doma už od píchání injekci a i po transferu do potvrzení testu. Chodila jsem vždy do práce. I po tom co jsme zjistila že jsem těhotná a špinila,tak jsme stále rpacovala . Můj gynekolog měl dovolenou a tak jsem čekala,až bude v ordinaci. To možná byla chyba. Protože hend ten den mě poslala na rizikovku a ležet ! No a za dva dny potrat. Ale to už ted nezměním, jen pro mě ponaučení pro příště. Fakt budu ležet a nedělat nic.
Měj se hezky papa
Ahojky, já taky chodím do ISCARE, já bych taky jenom ležela. Je to asi lepší. Já po tom KETu šla na nákupy a chovala jsem se jako by nic, ale asi to bylo špatně. Valentýnko, ty jdeš před tím ještě na KET nebo už rovnou na IVF?
Asi byste mohla mít šanci podstoupit v ISCARE cyklus IVF v inzerované studii na stránkách ISCARE IVF, kde je veškerá péče hrazená z finančních prostředků zadavatele projektu, můžete se objednat u dr. Mrázka na recepci ISCARE 800 203 233 ![]()
Ahojky,
chtela jsem poprosit o radu a informace. Mate nekdo zkusenosti s ISCAREM v Praze? jsme tam objednany na 17.6. a vubec netusim co nas tam ceka. Plati se neco, jak dlouho jsou cekaci doby, kolik navstev nas tak ceka? Jsem z toho docela nervozni
dekuji komukoliv za odpoved
Petra
@PetraKT ahoj, tak nejdelší čekací doba je na tu první schůzku
Jinak bude hodně záležet co máte za problém - partnera čeká odběr spermií, tebe hormonální profil (pokud už ho nemáš od gynekologa), oba odběr krve na pohlavní nemoce. Jinak tebe na té první schůzce gynekologicky vyšetří a pak se domluvíte jaká další vyšetření nebo postup vás bude čekat. Určení není třeba se bát
jsou tam všichni moc hodní a milí. Pokud byste šli na IVF tak se pak skládá záloha 16 tis.
Ahoj holky, prosím kdo chodíte do Iscare, nevíte jestli tam jeste funguje fyzioterapie pani Babičková? Hledám nejakého dobrého fyzioterapeuta na cvičení podle Mojžíšové. Díky moc.
Ahoj holky, za jak dlouho si mam udělat test po inseminaci? mne lékař řekl po 14dnech…přijde mi to docela brzo…
@hrkačka to je ztraceny jsem tech 14 dní…
test vysel negativne
takze znova… kdy mame skusit umele oplodnení??
Neházej flintu do žita:) Tak to zkusíte znovu! Vím že je to těžký pro hlavu, ale stojí to za to. Já bych se hned do IVF nehnala pokud není vysloveně nutností. Minimálně 3× bych zkusila IUI a klidně i více krát. e Nevím kde máte problém a kolik ti je, ale na IVF bych ještě počkala. Držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.